Dancing Zumba för viktminskning

Zumba är en vild fitnessblandning för viktminskning, som består av element i en rad latinamerikanska danser och naturligtvis stämningen av en oändlig karneval. Fitness dans zumba uppfanns i Colombia, på 90-talet. Vidare observerade riktningen snabbt amerikanska kvinnors och européers hjärtan, för att ha kul i träning märker du inte att du i själva verket tränar!

Typ av utbildning

Dans i zumba-stilen hänvisar till intervallträning: de kombinerar de skarpa övergångarna från snabba, snabba rörelser till långsam, smidig pass. Klasser hålls under sken av homosexuella danspartier, där det inte är så viktigt hur tekniskt du dansar, den övergripande bilden av den oupphörliga rörelsen är mycket viktigare.

Till skillnad från andra typer av danser, improvisation välkomnas i zumba, tränaren ens insisterar på det, säger de, det viktigaste är att hålla rytmen, och när du vänder med dina höfter är detta det sista.

För vem?

Dancing Zumba, naturligtvis, skapad för viktminskning, och denna process är snabbt och omärkligt. Zumba är enkelt skapad för dig, om de vanliga träningsprogrammen och aerobicsna länge har tråkat, vill du ha något roligt och brinnande. I princip finns det inga åldersbegränsningar för zombier, även om det är mycket viktigt att ditt kardiovaskulära system står emot en sådan rytm. Om du känner att hjärtat inte är klart för ett sådant marschkasta, börja med långsamma, klassiska danser.

trötthet

Bitterheten hos många praktikanter blir konstant trötthet efter klasser, det kan även fungera som en ursäkt för att stoppa träningen. Zumba , i det här fallet, liknar simning - i vattnet känner du inte trötthet eller kroppsvikten. Ja, det blir trötthet, men då, och innan nästa träning kommer du att glömma det. Också under danszumba: ockupationen sker i en avslappnad atmosfär som du glömmer att någon tränar dig och kräver rätt rörelser, du och musiken är allt som finns kvar i din hjärna.

Var ska man börja?

För nybörjare ska zumba hållas 2-3 gånger i veckan i 45-60 minuter. Detta räcker för att gradvis vänja sig på lasten och förlora de första punden för att öka entusiasmen.

Tränare säger att för en timmes träning kan du bränna upp till 1000 kalorier. Detta är mer än tillräckligt för att gå ner i vikt och ändå inte lida av en strikt diet.

Du borde också studera hemma, helst på morgonen. Det kommer att ge en laddning av karneval livskraft hela dagen!