Honung och kanel för viktminskning - recept

Kanel och honung ensam är användbara produkter och kombinera dem, du kan bara få en riktig "bomb", vilket är ett effektivt extra verktyg för att gå ner i vikt. En diet med kanel och honung bidrar till normaliseringen av kolesterolnivåer , rensar tarmarna från förfallna produkter, förbättrar matsmältningssystemet och ändå motverkar ackumuleringen av fettavlagringar.

Hur man går ner i vikt med kanel och honung

En sådan blandning kan ätas separat, men det är möjligt att framställa användbara drycker på dess grundval. Låt oss överväga några recept som är användbara både för en figur och för hälsan:

  1. Receptet för viktminskning med honung och kanel. Anslut 1 msk. varmt vatten, 1 tsk honung och 1/2 tesked kanel. Blanda allt grundligt tills det är smidigt och använd drycken dagligen på tom mage.
  2. En effektiv lösning kan göras från kanel, honung och citron. Citrus påverkar positivt matsmältningsarbetet och aktiverar ämnesomsättningen. Ta 1 msk. kokande vatten, häll dem 1/4 tsk kanel och lämna så länge vätskan blir varm. Tillsätt 1 tsk honung och en citronskiva. Du kan dricka denna dryck på tom mage och före sänggåendet.
  3. För viktminskning kan du laga vatten med kanel, ingefära och honung. I de 2 msk. kokande vatten, placera 1 tsk slipad ingefära och mark kanel. När vätskan svalnar, lägg till 4 skedar flytande honung. Drick en drink 3 gånger om dagen.
  4. För att ersätta skadliga sötsaker kan du förbereda en användbar blandning som kan användas för smörgåsar. Häll i 2 skålar kanel i en skål och tillsätt gradvis 0,5 liter kandiserad honung. Blanda noggrant och sätt i en burk. Använd under te, men tillsätt inte socker till drycken.

Wraps för viktminskning

Från en blandning av kanel och honung kan du förbereda inte bara en användbar dryck, utan också göra omslag som också hjälper till att bli av med överflödiga centimeter. Receptet på en blandning med honung och kanel är tillräckligt enkel.

ingredienser:

beredning

Kombinera de beredda komponenterna och fördela dem med två eller flera händer i problemområden, till exempel på magen eller skinkorna. Vik matfilmen , lägg på kläderna på toppen och lämna i en halvtimme. Skölj med varmt vatten.

I recepten av wraps, förutom dessa två lämnar, kan du använda olivolja, rödpeppar, tång, lera, senap, etc.