Elektroniskt graviditetstest

När en kvinna märker fördröjningen av menstruationen finns det fortfarande tvivel om graviditetens närvaro. Tidigare var det bara ett sätt att avgöra om en gravid kvinna är gravid eller inte - det här är en resa till doktorn för en gynekolog. Men redan mer än 10 år finns det en möjlighet från den första dagen av förseningen att lära känna detta hemma med hjälp av speciella tester.

Under många år har möjligheten att diagnostisera graviditeten förbättrats snarast möjligt. Och nu får den moderna generationen en massa prylar som hjälper till i denna fråga. Den senaste utvecklingen hittills är det elektroniska graviditetstestet. Eftersom denna typ av test visade sig på våra marknader relativt nyligen, är det inte så populärt ännu, men efterfrågan på dem växer varje år. Den här egenskapens särdrag är att det elektroniska graviditetstestet är återanvändbart. Och det här är den bästa lösningen för dem som planerar sin graviditet och för fans att kontrollera resultatet på olika sätt.

Hur exakt är det digitala graviditetstestet?

Det elektroniska testet för bestämning av graviditet är inte bara en nyhet eller trend av mode, men också det mest tillförlitliga moderna sättet att bestämma närvaron av ett fosterägg i fostret på ett tidigt stadium.

Det ultramoderna elektroniska testet från företaget Clearblue är det mest prisvärda och populära på vår marknad. Han kan inte bara bestämma graviditeten några dagar före förseningen, men också hennes term, om du tar Digital-serien, som har indikatorn för begreppet.

Ändå rekommenderar tillverkarna att använda testet från den första dagen av förseningen, i det här fallet garanterar företaget det rätta resultatet med 99,9%. Trots det gjorde tillverkaren företaget forskning om resultaten av det elektroniska graviditetstestet för Klearblu 4 dagar före menstruationsstart. Efter kliniska prövningar visade testen följande procentandel positiva resultat hos gravida kvinnor:

Men om resultatet var negativt, så finns det en risk för att graden av hormonet "graviditet" hos HCG inte har nått den erforderliga mängden, och testet bestämmer inte det. I detta fall är det nödvändigt att upprepa resultatet på dagen för den föreslagna menstruationen.

Men veckoindikatorerna för graviditetsperioden sammanfaller med ultraljudsresultatet med 97%, även om denna undersökning utförs vid ett senare tillfälle.

Hur mycket kostar ett elektroniskt graviditetstest?

Kostnaden för det elektroniska graviditetstestet är ganska högt (ca $ 5), men det lönar sig helt och hållet, med tanke på alla dess fördelar. Det är utan tvivel nödvändigt för kvinnor som väntar mycket på uppkomsten av uppfattningen. Istället för en massa billiga test med tvivelaktig kvalitet kan du köpa ett återanvändbart digitalt graviditetstest och använda det efter behov, och det är alltid till hands, så kostnaderna kan jämnas, men kvaliteten kvarstår med elektroniken. Sådana tester är utrustade med en monokrom digital skärm. Några av dessa test kan komma ihåg resultatet och till och med ha möjlighet att ladda ner den till din dator.

Hur använder man det elektroniska graviditetstestet?

Instruktioner för användning av ett elektroniskt graviditetstest är desamma som för andra. Applicera den nödvändiga månaden från den första dagen av förseningen, i det här fallet kommer tillverkarens noggrannhet att vara mer än 99%, per portion färskt, helst morgon, urin. Och förvänta dig resultatet i 3 minuter.

Det är värt att påminna om att testet bara hjälper till att bestämma graviditetens närvaro, men visar inte hur fostret utvecklas. Därför är en undersökning med en gynekolog obligatorisk.