Posten av Kim Kardashian om terroristattacken i Manchester orsakade en skandal!

De händelser som inträffade under konserten i Manchester rörde upp alla, miljontals inlägg med kondoleanser mot offren och familjerna till den avlidne, fyllde sociala nätverk. Kim Karashian stod inte åt sidan och placerade i Instagram ett tvetydigt inlägg som orsakade en skandal! Modellen kritiserades för ett olämpligt foto till posten om terrorhandlingen, anklagar den för okänslighet och taktlöshet. Vad ilska abonnenterna och journalisterna?

Innehållet i meddelandet ger inga kommentarer, det är kortfattat, emotionellt, utan långa reflektioner om ämnet avskrivning av människoliv:

Jag ber med hela mitt hjärta för dem som led i Manchester. Vad som hände är okänsligt och passar inte in i huvudet!
Skandalöst foto på kontot Kim Kardashian

Tja, hur är det med det foto som orsakade ilska? Det visar roligt älskande Kim, Kendall Jenner och Ariana Grande, en sångare på konserten som led av människor. En frivolös ögonblicksbild av glada tjejer, en tragedi som tog många liv och sympati i Instagram av en berömd medieperson - Kim gjorde ett oförlåtligt misstag och vred henne till en fars!

Dopis, förlängningar Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Punktet avlägsnades omedelbart, Kim gjorde inte en offentlig ursäkt och återvände sin tidigare look med en accent på figuren, familjen, hälsosam mat och beundran för den senaste tjejen Cher.

Dopis, förlängningar Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Läs också

Enligt journalister av västra tabloids gjorde Kim ett hemskt misstag som publicerade detta inlägg. Hon skulle bli förlåtad för många saker, skulle blunda för hennes sätt att leva och hennes kärlek för bar, men denna publikation bekräftade bara hennes dumhet och ytlighet.