Slanting Bangs - de bästa alternativen för frisyr och frisyrer för vilken typ av ansikte som helst

En liten detalj av hårklippningen kan helt ändra sitt utseende och påverka hela bilden väsentligt. De sneda eller asymmetriska smällen är universella, eftersom de passar alla typer av ansikte. Beroende på form och längd hjälper detta frisyrelementet att dölja vissa defekter och betona fördelaktiga funktioner.

Hur skar du ditt smäll på egen hand?

Om det inte finns någon önskan eller möjlighet att gå till en professionell, är bilden lätt att byta hemma. Den sneda kanten på sidan är lätt att utföra, för att skapa den behöver du en minimal uppsättning verktyg:

Långa smällar på sidan

Den föreslagna versionen av frisyrens detaljer kommer att passa kvinnor med nonideal ansiktsform. En lutande och bred kant på sidan hjälper till att dölja och visuellt korrigera:

Hur långa smällar på sidan är skurna:

 1. Separera den främre snedsträngen så att avskiljningen har formen av en triangel. Det är bra att kamma det med en frekvent kula.
 2. Håll framtiden snett panna med index och långfinger, "försök" och bestäm önskad längd.
 3. Utan att släppa den sneda strängen från handen, flytta håret framåt i ögonhöjd. Börja klippa krullen, håll saxen vertikalt (vinkelrätt mot snittlinjen).
 4. Fortsätt att klippa "staketet", gradvis öka längden kvar.
 5. Snittlinjen måste vara snedställd (diagonal).
 6. Kamma och ordna pärlorna. Fixa det

Korta smällar på sidan

Den djärva typen av frisyren som beskrivs här går mer till kvinnor med ett ovalt ansikte, med betoning på sina ideala konturer. En kort snett frans rekommenderas ibland till ägaren av en smal haka och stor panna. Med hjälp kan du:

Hur man gör en kort kvinnas bang på sidan:

 1. Lätt vått hår och kamma dem ordentligt framåt. Medan du håller den sneda strängen med handen, börja klippa den från längsta änden.
 2. Förkorta bandet, peka saxen med index och långfinger på scythe.
 3. Flytta diagonalt, klipp av den korta sidan av krullen.
 4. Profil den sneda strängen, håll saxen vertikalt.
 5. Torrt hår och ligga.

Slanting revs på sidan

"Luft" tunna strängar ger en ljushet till bilden, så frisörerna använder dem huvudsakligen för att mildra vinkla och grova ansiktsdrag. De sneda händerna är endast gjorda för perfekt rakt hår. På hårda krullningar eller vågor är dess graderade struktur nästan osynlig, och krullarna kommer att se slarviga ut och "bita".

När de slagna smällarna på sidan är knäppta (snedställda):

 1. Välj den främre strängen, kamma den med en kam med tunna och täta tänder.
 2. Dela de framtida snedställda eller diagonala banden i de övre och nedre skikten.
 3. Var och en av dem ska skäras, hålla en sax vinkelrätt mot snittlinjen. I detta fall bör "staketet" uttalas, så det är nödvändigt att förkorta de tunna sektionerna i olika längder (växelvis - mer, mindre). Så det visar sig noga profilerade snedsträng.
 4. Kamma locket framåt och ge den önskad form.
 5. Sätt den sneda strängen.

Hårklippningar med ett slag på sidan

Det föreslagna elementet är i harmoni med de flesta typer av frisyrer, betonar sin komplexa geometri och lager. Frisörer kombinerar ofta kontrasterande kombinationer - en kort hårklippning med långa slag på sidan eller långa krullar med en snedställd framkant i mitten av pannan. Det ser inte bara snyggt och effektivt ut, men ger också en visuell korrigering av ansiktsformen.

Hårklippningar med sneda knöl på kort hår

Den mest populära versionen av den aktuella säsongen är en klassisk böna upp till mitten av örat. Den här korta hårklippningen med långa krage på sidan, skuren av en scythe, ser väldigt elegant och feminin ut. Bob med sådan extra detalj kan bäras i någon bild. Smidiga strängar och snedställda, snyggt rätade smällar är idealiska för affärskvinnor och anhängare av den glamorösa stilen. Ruffled, chaotically laid lås kommer att komplettera ungdom och grunge bild .

Det finns andra spektakulära korta hårklipp med ett slag på sidan och en snett snittlinje:

Snedspetsar på medelhår

Den beskrivna nivån av trådar harmoniserar helt med elementet i frisyren i fråga. Trendvariation - ett långsträckt torg med ett slag på sidan och en snedställning längs den sneda. Det ser bra ut på kvinnor med ett runt och fyrkantigt ansikte, eftersom det mjuker de massiva funktionerna och släpper ut hörnen. På liknande sätt, i efterfrågan och det klassiska torget med ett slag på sidan. Den sneda detaljerna i hårklippningen ger bilden ett mysterium och femininitet, accentuerar uppmärksamhet på ögonen och läpparna.

Andra frisyrer, väl kombinerade med en asymmetrisk bang:

Slanting bangs på långt hår

Curls under axlarna kommer bara att pryda den föreslagna detaljerna av frisyren. Om den ligger i öronlössnivån eller hakan, kommer en asymmetrisk sträng att tjäna som en vacker inramning för ansiktet. Ett kort snett knäpp på sidan till långt hår på grund av kontrast kommer att betona flätans splendor. Dessutom kommer det att justera formen på ansiktet, bringa den närmare den perfekta ovala.

Bangs på sidan för långt hår avskurna på en sned linje, perfekt närmar sig följande frisyrer:

Hur vackert att sätta på sig på sidan?

Det finns många sätt att placera det presenterade frisyrelementet, det är viktigt att välja en variation som är lämplig för typen av hår och ansikte. En mångsidig och enkel metod, hur man lägger sig på sidan om det är avlångt och snett:

 1. Blötlägg strängen och torka den med en hårtork, håll den till sidan motsatt till framtida position. Detta bidrar till att ge den sneda smällen den basala volymen.
 1. Med bronsning och hårtork är det bra att vrida en krull vid basen och förpacka den inuti.
 1. Fortsätt att vrida spetsarna.
 1. På samma sätt ger krullen en form, men pekar upp sina ändar. Håll strängen i den riktning där det sneda bandet kommer att ligga efter.
 1. Säkra hårets ställning med en hårtork.
 1. Stänk den snedställda strängen med lack.
 1. Medan fixeringsmedlet inte har torkat ännu, avsluta korrigeringen med fingrarna.

Frisyrer med ett slag på sidan

Denna sned detalj av hårklippningen ser elegant ut med komplexa festliga och vardagliga styling. Höga frisyrer med långa slag på sidan ser elegant och samtidigt romantiskt ut. De gör visuellt en kvinna yngre, ge bildens friskhet. Om den främre strängen är något vriden, blir sömnaden olycklig, med en aning om naturlig natur och omedelbarhet.

Sneda asymmetriska pärlor perfekt kombinerade med olika väv och sele. Det betonar hårets graciösa kurvor, fungerar som en slags bakgrund för dem, speciellt om de är rakade med strykning. Bangs kan också vara partiellt flätad eller försiktigt prickad bakom örat, som tidigare har vridit den sneda strängen med en spiral. Så det kommer inte att störa eller störa, samtidigt som bilden uppdateras parallellt.