Creme på ett ben i en stekpanna

Det enklaste och läckra sättet att laga en loin är att steka den i en panna. Det är enkelt och enkelt förberedt, det är inte ens nödvändigt att pissa kött innan det stekas. Denna maträtt är lämplig för alla tillfällen - till middag eller middag, eller för ett vanligt mellanmål. Och viktigast av allt, det kan inte bli bortskämd. Nu ska vi berätta för dig hur du stekar länden på benen i en stekpanna.

Fläsk stekt i stekpanna

ingredienser:

beredning

Vi rengör koreanska med en kniv från överflödigt fett, jag doppade min pappershandduk. Vi skär köttet så att det finns ben på varje bit. Köttstycken lägger sig i sin tur i en väska och slår av med en kökshammare, försöker att inte röra på benet. Vi lägger köttet i såsen och peppar. Stek oljan i stekpannan, och när den är väl uppvärmd lägger vi köttet i en stekpanna, stekar tills det är guldbrunt. När vi har minskat elden, täcka stekpannan och kött köttet. För att säkerställa att länden är klar kan du genomborra den med knivpunkten och se vilken sorts juice som läckt ut ur köttet. Juiceen ska vara transparent - det står att maträtten är redo, om inte, bör den släckas i några minuter. Benet på benet är klart.

Hur stekar du en bröd i en stekpanna?

ingredienser:

beredning

Förbered marinaden, för det tar vi en djup skål, häll vinäsken och tillsätt honung. Sätt kryddorna (efter smak). Ingredienser blandas tills honungen löser sig helt och saften pressas ut ur apelsinerna. Skär skäret i bitar, skölj under vatten och sätt det i en marinaden. Lämna köttet i ett par timmar. Vid den här tiden kommer vi att rengöra vitlök och vi skär den med tallrikar. Peppar är skuren, vi rengör mitten och skärs i stora band. I stekpannan, värm oljan, stek vitlöket tills det är gyllene och ta bort det från stekpannan. I vitlökolja sprids de hackade paprikana och steka tills det är mjukt. Vi rör om en ren stekpanna i brand. Vi tar köttbitarna från marinaden från överskottsvätskan och lägger dem i en stekpanna, stek köttet tills gyllene skorpa på båda sidor. När köttet är stekt, häll ett halvt glas vatten i stekpannan och täck den med ett lock. Vi reducerar värmen och stukar köttet i 15 minuter, salt köttet till smak i slutet av stekningen. Vi lägger den färdiga laken på ett ben på en maträtt, därefter lägger vi rostad peppar och på toppen dekorerar vi färska gröna.