Miu Miu poäng 2015

Eget varumärke av barnbarnet till grundaren av det kända varumärket Prada Miucci bär namnet Miu Miu till ära för hennes smeknamn. Stilen för detta företag för produktion av kläder och tillbehör kan beskrivas som bohemisk, ungdom och rebell. Miuccia Prada är inte rädd för att gå på djärva experiment och är nästan alltid kvar i segern. Detta är helt bekräftat av Miu Miu 2015-samlingen av glasögon.

Miu Miu 2015 solglasögon

Nu, även de som är långt ifrån modevärlden, såg antagligen redan många gånger den mest kända modemodellen av företaget i år. Och allt eftersom det på grund av dess ovanliga utseende och icke-standardform har blivit helt enkelt otroligt populärt och efterfrågan.

Den mest ikoniska modellen av Miu Miu solglasögon 2015 har en femsidig linsform. Samtidigt är i botten en massiv plastram som ramar glaset inte stängd och lämnar kanten på linsen exponerad. Det är denna icke-standardform och glasets öppna yta som skapar det ovanliga, futuristiska utseendet på glasögonen. Dessa solglasögon finns i flera färger. Så, för eleganta utlopp, är Miu Miu 2015-skyddsglasögonen perfekta för en enton inställning av lugna toner: klassisk svart, vit och mörkbrun. Om du vill lägga till en liten modetillskott till din bild - var uppmärksam på glasögonen i ramen med skrivaren "leopard" . Tja, för de modiga, djärvt skapade glasögonen i svarta ramar med ljusa kontrasterande handtag. Det finns i samlingen av årets glasögon och modeller av formen av "chanterelle" med en öppen på linsens sidor. De blev också populära och efterfrågan. Tja, för fans av klassiker den här säsongen, erbjöd märkesdesignerna solglasögon av rund och släpp form i plastramar.

Miu Miu Mi-2015 och ansiktstypen

Trots det faktum att någon modell av glasögon är extremt modig under den här eller den tiden, är det bättre att skaffa bättre alternativ som passar din ansiktsform. Så, femkantiga glasögon Miu Miu går långt inte alla. De kommer tungt i ansiktet, vilket har en kvadratisk eller långsträckt rektangulär form. De passar bäst för tjejer med "hjärtform" eller en inverterad triangel. Men formen på "chanterell" är perfekt kombinerad med nästan vilket ansikte som helst, vilket gör formen mer harmonisk och skygger dess egenskaper. Om du är osäker på vilken form som passar dig, är det därför bättre att sluta vid den här, med hörnen uppsträckta.