Creme of cream cheese

Vilken typ av kräm finns inte för kakor. En av de mest känsliga och läckra är grädde av gräddeost. Och hur man gör det, vi berättar nu.

Cremeostkräm för tårta

ingredienser:

beredning

Cremeost och mjuk smör vispa till prakt. Häll vaniljensocker och delar av det tidigare siktade pulvret. En god massa visp och ren i kylan.

Grädde grädde och gräddeost

ingredienser:

beredning

Lägg först en ren bomullsduk i sikten. Vi lägger grädde på toppen. Vi installerar en sigta över kapaciteten, kanterna på handduken är täckta med gräddfil och vi städar i klockan på klockan för 2. Under denna tid kommer överskottsvassan att tappa och surkräm blir nödvändigt för oss konsistens. I en djup behållare sätter vi gräddfil med socker. Vi slog allt detta på mixarens maximala hastighet. Nu sätter vi mascarpone och vispa alla samma mixer, men redan med låg hastighet. Som ett resultat kommer en tjock och magnifik kräm ut. Denna grädde av gräddeost är perfekt för kapsaka.

Grädde av gräddeost och kondenserad mjölk

ingredienser:

beredning

Slå mascarpone tills den är jämn. Vi lägger till lite kondenserad mjölk och utvärderar resultatet, så snart smaken och konsistensen blir, efter behov är krämen klar!

Grädde baserat på gräddeost

ingredienser:

beredning

Först, vispa noggrant kyld grädde med tillsats av pulveriserat socker, sätt gräddeosten och vispa igen. Då städar vi det i kylan så det tjocknar.

Grädde av ostgräddeost

ingredienser:

beredning

I detta recept är det mycket viktigt att osten är välkyld och oljan tvärtom mjukas. Alla ingredienserna placeras i en skål och vispad till en homogen krämig massa. Detta kan ta från 3 till 7 minuter. Denna grädde kommer av en ganska tät konsistens, det är perfekt för smörjning inte bara toppen, men också kakans sidor, och det stämmer också perfekt mot värmen och strömmar inte länge och håller det vackra utseendet på produkten.