The North Face - snygga kvinnors vinterkläder från det kända varumärket

North Face-företaget grundades för mer än femtio år sedan. Dess skapare var stora fans av en aktiv livsstil och började därför producera inventarier och utrustning som är nödvändiga för turism, sport och utomhusaktiviteter , under eget eget varumärke. Idag är den här produkten väldigt populär tack vare sin höga kvalitet.

North Face varumärkeshistoria

The North Face föddes 1966 i San Francisco. Dess grundare Douglas Tomkins var ett bra fan av bergsklättring, så listan över hans behov inkluderade kvalitetsutrustning och utrustning. Under tiden var det i Amerika mycket få tillverkare som producerade produkter som var nödvändiga för turism och extrema sporter, vilket gjorde att idrottaren själv skulle ta itu med tillverkningen av viktiga saker för honom.

Redan år 1968 såldes varumärket till Kenneth Klop, som omedelbart efter förvärvet öppnade en stor fabrik i Berkeley. Samtidigt utvecklade designers en ny företagslogo, som är en bild av Half Houses norra vägg. Sedan dess har endast högkvalitativa och lätta material använts i produktionen, vilket perfekt motverkar de negativa effekterna av stark vind och nederbörd.

Hittills är sortimentet The North Face en högkvalitativ utrustning för professionella skidåkare, klättrare och andra idrottare, bekväma och rymliga ryggsäckar, tält för vandringar och friluftsliv. Dessutom har företaget sedan 1980-talet producerat varma kläder av fleece och annat material, vilket inte bara är lämpligt för sport, men också för vardagligt bruk. Slutligen är en speciell plats i samlingen av detta märke oerhört varmt och bekvämt termiskt underkläder för vuxna män och kvinnor och barn i olika åldrar.

North Face Clothing

I kollektionen av varumärket finns det både grundläggande och övre garderob. Alla kläder av märket The North Face visade sig perfekt i alla väderförhållanden. Det ger komfort och värme när det är mycket kallt ute, skyddar säkert mot vind, fukt, smuts och nederbörd, och hindrar inte heller rörelser alls. Dessutom kläder av denna tillverkare ser ovanligt snygg och attraktiv.

Down jacket The North Face

Sortimentet av varumärket inkluderar dunjackor för vinter och lågsäsong. Dessa produkter kännetecknas av extraordinär enkelhet, snyggt utseende och utmärkta värmeegenskaper. Så, den kvinnliga dunjackan North Face, avsedd för vinterperioden, kan värma sin ägare vid en temperatur på -30 grader Celsius. Demi-säsongsalternativen har en dämpare med mycket lägre densitet, så de ger maximal komfort i temperaturområdet från -5 till +5 grader.

Down jackor North Face har en ljus, men koncis design. Representanterna för det rättvisa könet är populära enfärgsmöjligheter, som kan vara praktiska - grå, svart eller brun eller ljus och snygg, till exempel rosa eller citrongul. Dessutom är en favorit metod av märkesdesigners en kombination av två kontrasterande nyanser, till exempel rött och svart eller gult och blått.

Jacka North Face

För olika väderförhållanden i kollektionen av varumärket finns flera modeller av jackor, som skiljer sig åt i termiska egenskaper, design och funktionalitet. Demi-säsongsalternativen har ingen foder, medan varje vinterjacka The North Face kompletteras nödvändigtvis med en högkvalitativ isolering av naturliga eller syntetiska material. Tack vare användningen av modern teknik ger alla dessa produkter inte obehag under strumpor och upprätthåller en optimal temperaturreglering.

De flesta modeller av jackor av detta märke har många ytterligare element för deras ägares bekvämlighet. Så de är utrustade med en bekväm avtagbar huva som kan avlägsnas på några sekunder utan behov, rymliga fickor på både yttre och inre ytor, återvändsgränden och fixaren för att justera bredden på benet, dubbelklämman och så vidare.

North Face Park

I samlingen av The North Face Parker - en av de varmaste typerna av ytterkläder . De är avsedda för det kallaste vädret, men samtidigt är de lätta i vikt och små i tjocklek. Varje damjacka Den här planens norra ansikte är utrustad med ett vattentätt andningsskyddsmembran och ett lager av naturlig gåsedun, tack vare vilken den maximala behagliga temperaturregimen upprätthålls.

Dessutom kan parken hos denna tillverkare ändras olika beroende på vädret och humöret. Denna sak har en avtagbar huva med avtagbar pälsstyckning, elastik och midja i midjan, med vilken produkten kan tillverkas rak, fri eller monterad och en breddjusterare.

Windbreaker The North Face

Lätt windbreaker-anorak North Face är lämplig för sport i svalt väder eller vardagligt slitage. Det kan ersätta en regnrock, eftersom den har en helt vattentät yta och en kofta, eftersom det på ett tillförlitligt sätt skyddar mot vind och upprätthåller den optimala temperaturregimen. Windbreaks av detta märke har följande funktioner:

Svenshot The North Face

En elegant sweatshirt med elastiska ärmar på ärmarna och ett elastiskt band längst ner skyddar perfekt från vinden. Dessutom är den här varma jackan North Face idealisk för hemmabruk - det är otroligt mysigt vid vilken temperatur som helst. Svitshoty detta märke ser väldigt konservativt ut - de har en traditionell skärning för denna garderob och lugna färger från neutrala färger, och det enda dekorativa elementet för dessa saker är en liten logotyp av märket på bröstet.

North Face T-Shirt

I märkets linje finns också feminina saker som kan betona skönheten i de vackra damernas silhuett. Så, till exempel, ser ljust, lekfullt och coquettishly lila kvinnlig T-shirt The North Face med V-ringning och ett vackert tryck i form av en turist. Baksidan av denna modell är dekorerad med logotypen The North Face av en liten storlek. Dessutom har stylister och designers utvecklat ljusa rosa "prickiga" versioner och neutrala färger som perfekt matchar alla garderobsprodukter och tillbehör.

Hoody The North Face

Varm och bekväm hoodie - ett utmärkt val för älskare att koppla av i naturen. Tack vare en fri cut, gör en sådan sweatshirt North Face inte rörelserna och ger maximal komfort under alla förhållanden. Den syade huven med remmar skyddar säkert mot vind-, regn- och insektsbett, så den här lilla grejen är särskilt populär bland unga killar som gillar vandring i skogen, fiske och andra liknande former av rekreation. Framsidan av produkten är dekorerad med rymliga fickor där du kan placera nödvändiga bagage eller dölja dina frusna händer.

Termiskt underkläder The North Face

Även om vinterkläderna i North Face har utmärkta värmeegenskaper och kan värma bäraren även i frost, krävs det i vissa situationer ytterligare uppvärmning. Till exempel observeras en liknande situation vid vinterfiske, när turister måste sitta länge på ett ställe, i stark vind och hög luftfuktighet, eller bara när luftens temperatur på gatan faller under -25 grader Celsius.

Speciellt för detta ändamål är North Face-termokitema gjorda, bestående av byxor och långärmad skjortor, som för bekvämligheten kan kompletteras med en liten dragkedja i krageområdet. Varumärket har två linjer av termiskt underkläder - Varm och Hybrid, som skiljer sig något i kompositionen. Och den ena och andra modellen värms varmt även i den trettio graden frosten och skyddar pålitligt mot hypotermi.

The North Face Shoes

Samlingen av denna tillverkare presenterar högkvalitativa och otroligt bekväma skor för promenader och utomhusaktiviteter. Beroende på säsong kan det vara tofflor eller skor på en platt såle , avsedd för demisäsongen och kallt väder. Speciellt populär bland tjejer och kvinnor, som leder en aktiv livsstil, är vinterstövlar The North Face. Det här är utmärkt i alla avseenden skor har följande fördelar, vilket skiljer det från liknande modeller av andra märken:

Huvudbonader North Face

Förutom stilfulla och högkvalitativa kläder och skor innehåller varumärkets sortiment också originala tillbehör som kan komplettera bilden i sportstil. En av de mest populära och igenkännliga - locket The North Face, har vunnit en aldrig tidigare skådad efterfrågan bland fans av utomhusaktiviteter. Ett särdrag hos huvudbonaden är att dess främre del är tillverkad av ett material som är utrustat med skydd mot ultravioletta strålar.

Det finns också en vinterlinje med liknande tillbehör - kepsar under årets kalla år är gjorda av ullnylon, där det nästan är omöjligt att frysa. Populära och stickade hattar , perfekt kombinerade med olika jackor. Inkluderat med dessa produkter kan man gå snygga och bekväma handskar The North Face, där milda kvinnliga handtag blir varma i alla väder.