Stickad bolero

Under flera årstider kommer sådana kepsar inte av modeplattformarna. Men väldigt få människor vet att detta unika föremål av kvinnors garderob användes en gång av männen. Ja, du hörde rätt! Födelseplatsen för bolerojackan är Spanien. Denna miniatyrkava och till denna dag är en del av den nationella kostymen hos modiga spanska tjurfighters.

Kvinna bolero - en universell sak

Idag är Bolero-capen en integrerad del av kvinnors toalett. Den här jackan är perfekt kombinerad med både kvällsklänningar och vardagliga bilder. Det kan säkert sättas på kontoret, på romantiskt datum, en trevlig middag, ett ungdomsfest, en mottagning eller till och med ett bröllop. Förresten är spets bolero en av de främsta favoriterna av bröllopsmode.

Den största och obestridliga fördelen med detta ämne i kvinnoklädnaden är dess mångsidighet. Denna stil är lämplig för kvinnor med vilken form som helst. Den långa boleroen drar visuellt siluetten, vilket gör den smalare. Bolero ärmar gör att du kan dölja dina fulla armar eller för breda axlar, och en flirande spänne i form av knappar eller band hjälper till att betona bröstet.

Bolero - kläder som kan "uppdatera" nästan vilken bild som helst, ge det nya accenter, få det att spela på ett nytt sätt. Genom att kombinera den här garderobsposten med bomullstopp, denimkjol och massiva tillbehör, kan du skapa en ljus ungdomsbild. Bär på en kappa med en klassisk cocktailkjole och en pärlband, du får en elegant kvällsklänning och i kombination med raka byxor och en sköldpadda - avslappnad outfit i avslappnad stil.

Stickad Bolero Mode

På sidorna av modetidningar och butiker idag hittar du en hel del sorter av sådana kläder. Stickat, spets, stickat, spets, satin, läder och jämn pälsmodell - valet är väldigt stort.

Stickade kepsar är en obestridlig träff för flera årstider. Ett sådant alternativ kan vara antingen mycket kort eller långsträckt, har ärmar av olika längder, liksom fästanordningar i form av band, knappar, hemliga krokar eller inte alls. När du väljer ett sådant tillbehör bör du vara uppmärksam på kombinationen av parning och tygklänningar. Således är en openwork bolero med en konvex viskös bättre att bära med en klänning gjord av en slät monofonduk, och omvänt kommer en enkel bolero med en slät yta att passa in i en öppen klänning.

Under den nya säsongen erbjöd designern av många märken fashionistas en originallösning - ärmar av päls. För att skapa sådana mästerverk används en speciell stickningsteknik, tack vare vilken pälsen i objekten ser lyxig ut, och själva produkterna är ljusa som om de är fluffiga.

Inte mindre relevanta modeller av finull, kompletterad med känsliga detaljer och blommotiv. Sådan, utan överdrift, är en vacker bolero utmärkt kombinerad med flygande sommararafaner i golvet, stickade toppar och monofoniska turtlenecks.

En annan upptäckt av modedesignerare är en bröllopskapp. I händelse av att bröllopsklänningen öppnar halsen och axlarna och inte har någon replöshet, kommer ett sådant tillägg att vara mer än någonsin förresten. De vanligaste bröllopsalternativen är spetsbobero eller miniatyrjacka med ett spetsstickat mönster, dekorerat med pärlor eller paljetter.

Färgpalett

När det gäller färgvalet, under den aktuella säsongen, tillsammans med de klassiska och svarta versionerna, kommer ljusa modeller av smaragd-, kobolt-, korall- och vintoner samt blommor dekorerade med pailletter, pärlor, broderi och stora tillbehör att vara mindre viktiga. För openwork bolero är färgfavoriten naturligtvis vit.

Har din garderob en sådan kappa?