Böcker, spel, pussel för hösten semester

Vad ska man göra på en höstferie? Visst, något intressant, användbart och roligt! Vi plockade upp böckerna och spelen i Publishing House MYTH, som är perfekta för fritid på hösten kalla kvällar. Berättelser om detektiv Pierre, mekaniska berättelser, familjespel och pussel - valet är ditt!

Böcker om detektiv Pierre

Barn gillar att spela detektivhistorier, lösa pussel, bygga gissningar och besegra ondskan. Böcker om detektiv Pierre - från denna serie. På varje sida finns uppdrag för uppmärksamhet (för att hitta en detalj bland många små objekt) och logik (för att passera en labyrint).

På jakt efter en stulen labyrint

I den första boken 15 varv, varav en - en komplex labyrint och ett separat konstnärligt mästerverk. På en sida hittar du dussintals, hundratals saker! Illustrationer kan ses oändligt. En detaljerad ritning, en genomtänkt komposition - detta gjordes av den japanska studion IC4Design. Titta på svängen: hur intressanta och komplexa bilder!

Chase i Mazes torn

Den andra delen av upptäckten av detektiv Pierre är en logisk fortsättning av den första. Samma hjältar, samma förtjusande illustrationer, ännu mer fascinerande labyrinter. Nu har läsarna lagt till ett ansvarsfullt uppdrag: att störa den skrämmande planen av Mr. X, som vill kasta staden i mörkret och förstöra jul!

Stikerbuk

En speciell kärlek till barn är klistermärkena - en bok med klistermärken. Självklart finns det jobb där och märkesbaserade labyrinter - utan någonstans! Och 800 klistermärken med vilka du kan skapa egna historier och till och med dekorera dina personliga tillhörigheter.

Detektiv Pierre hade nyligen sin egen fanklubb. Internetbutiken "Labyrinth" tillsammans med Publishing House MIF lanserade skolan av detektiv Pierre. Barn lär sig detektivisens visdom och spelar verkliga detektiv!

Mekaniska talar

Författaren av underhållande berättelser Martin Sodomka själv kom upp med en genre för hans skapelser. Mekaniska (eller tekniska) berättelser - svaret på frågan: "Hur och från vad det görs?" Det är svårt att berätta om enheten, till exempel en maskin. Förklara vad koppling, växellåda, stötdämpare - ännu svårare! Men Sodomka lyckades skapa inte bara informativa berättelser, utan också barns roliga! Förstå de invecklade mekanismerna hjälpa musen Arnie, Sparrow Bill och Frosk Christian, för det här är en saga!

Hur man monterar en bil

I den första berättelsen ville hjälten montera en bil! Självklart stod de inför de svårigheter de lyckades med humor, vänskap och resursfullhet! Barnet, efter att ha läst denna saga, lär sig vad bilen består av och vilka bättre uppgifter att utföra tillsammans.

Hur man monterar ett plan

Illustrationer av böcker skapas av författaren Martin Sodomka. Från hans ritningar andas han vänlighet och enkelhet. Du tittar på planetens skelett, och det verkar som om det inte alls är svårt!

Lite läsare efter att ha läst mekaniska sagor experimenterar och skapar sina mästerverk.

Hur man monterar en motorcykel

Det verkar som att efter att ha byggt en bil och ett flygplan borde det vara lätt att skapa en motorcykel! Det var inte där! Vänner stridade nästan, men allt slutade bra!

Hur man bygger ett hus

I den här delen av musen bestämde sig Arnie för att gifta sig med Lucys vän. En ny familj behöver ett hem, och vänner kommer till affärer! Förutom att bygga huset själv måste du lösa många problem: göra uppskattningar, förbereda dokument, fyll i grunden ... Generellt, även om det här är en saga, men hjältarna kämpar med verkliga svårigheter!

Spel för hela familjen

I denna samling ingår också spel, för de är lika intressanta som böcker! Och du kan leka med hela familjen.

En gång i en mörk skog

"En gång i en mörk skog" lär han sig att tänka logiskt, utvecklar fantasi och taler tal. Spelet är byggt på storytellingstekniken, det vill säga "storytelling". Början är en: "En gång i en mörk skog ..." Och då, hur fantasi kommer att berätta! Och bilder på pussel, som kan vikas i vilken ordning som helst.

Förresten faller Halloween bara på semester. Det här spelet är bra för den dagen att ha kul hemma med din familj!

Bilder. Min stora utställning

Satsen innehåller 54 kort och ett häfte. Först måste du läsa boken. Från det lär barnen om 48 artister från olika epoker, deras målningar, de viktigaste målningarna för målningen. Då kan du få korten och kolla vem som lyssnade och kom ihåg. Varianter av spel är olika: för minne, för fart, för kunskap om fakta. Korten visar reproduktioner av kända målningar, piktogram som anger stilen, frågorna skrivna eller namnet på konstnären. Efter detta spel, var noga med att gå till bildgalleriet: barnen kommer redan att uppfatta konst på ett annat sätt!

tror

I serien under den talande titeln innehåller "Think" två samlingar av pussel.

I första delen fokuseras utvecklingen på uppmärksamhet, minne, rumsligt tänkande och logik. I samlingen av 560 uppgifter - från enkla till komplexa. I slutet finns det svar för verifiering. Bokens utformning är ljus, intressant. Illustrationerna inspirerar lösningen av pussel och för att förstå uppgiften hjälper barnen till Platon och Sophie, som kommer att vara med barnet över boken.

Den andra delen av boken "Tänk" riktar sig till utvecklingen av kreativt tänkande. Den innehåller 150 pussel: labyrinter, uppgifter för likhet och skillnad, teckning, logik. Roliga bilder, intressanta uppgifter - allt detta kommer att göra lärandeprocessen kul!

Höstlov - ett tillfälle att inte bara slappna av, utan också att utöka barnets intressen. Dessa böcker och spel kommer att vila till mening och kommer att distrahera från tester, kontroller och läxor.