Asymmetrisk quads

Att se snygg och fashionabel kan du göra en populär nu frisyr. Men om du vill vara original och unik bör du tänka på den asymmetriska formen av denna frisyr. Det är faktiskt genom henne att många kända personligheter försöker betona sin individualitet och dölja bristerna i deras utseende.

Asymmetriska quads kallas hårklippningar, där hårsträngarna på ena sidan är kortare eller längre än på andra sidan. Det passar perfekt med någon form av pärla, men det ser bra ut utan det.

Asymmetrisk frisyr anses vara en modern version av Bob-kare - det klassiska utseendet på denna frisyr. Den kan utföras i både långa och korta versioner.

Innan du gör en asymmetrisk karusell bör du veta vilket ovalt ansikte och hårtyper det ser bra ut och i vilka former - det är nödvändigt att undvika det.

Funktioner av asymmetriska quads haircut

Att denna frisyr verkligen såg unik, rekommenderar stylister och frisörer att överväga att det är perfekt för dem som:

Det är värt att notera att asymmetriska quads är absolut kontraindicerade för plumpa kvinnor med ett runt ansikte.

Stapling av asymmetriska quads

Det vanliga sättet att lägga på är att räta håret med strykning eller en hårtork för att spegla slätheten av trådarna. Denna version av frisyren är utmärkt för att arbeta på kontoret eller för att delta i sociala evenemang. Du kan också göra mjuka vågor, när du skapar dem måste du använda medel för stark fixering.

Det andra alternativet är lätt försumlighet. Du kan göra detta genom att torka håret, skapa en volym i rötterna. Denna frisyr är mer lämplig för informella situationer, till exempel för en promenad i friska luften.

Mycket ovanligt ser asymmetrisk graderad kvadrat . Om du vill göra en riktigt vacker frisyr, bör du kontakta salongen med en erfaren mästare som kommer att skapa en frisör för dig.