Tävlingar för tonåringar

Födelsedag eller annan semester - skäl att samla ett roligt företag med tonåringar i överflöd. En annan fråga är hur man organiserar en gemensam fritid så att det är kul och intressant för både killar och tjejer. Som regel kan olika tävlingar och frågesporter som lockar hela företaget använda framgång bland ungdomar.

Urval av de bästa roliga och intressanta tävlingarna för tonåringar

  1. "bollar". Barn som har gått i ungdomar, har inget emot att ha kul med själen, därför är det osannolikt att det är en bra konkurrens med ballonger. Reglerna för detta spel är extremt enkla: varje deltagare är bunden med 1-2 bollar till fotleden, efter signalen börjar killarna att slåss mot en annan spelare och bibehålla sin egen helhet. Vinnaren är den som fortfarande lyckas hålla bollen hela.
  2. "Foder äpplet." Och roligt och användbart - det här är en av de många roliga tävlingarna för tonåringar, som har konstant popularitet. En grupp tonåringar är uppdelad i par, varje deltagare är blindfoldad. Deras uppgift är att mata varandra med ett äpple så fort som möjligt.
  3. "Phantoms on a schedule." En annan intressant tävling för tonåringar, vilket innebär en hel del överraskningar. Dess väsen ligger i följande: i början av festen får varje gäst ett fantom med exakt tid och uppgift. Till exempel, vid klockan nio, måste gästen utföra en sång om ett julgran eller dansa en dans. Men det roligaste är att varje åtgärd kommer oväntat för resten.
  4. "Phantom". Spelet, bekant för oss från barndomen, men också älskat av tonåringar. Alla deltagare ger till presentatören något personligt föremål eller sak som den senare sätter i en säck. Därefter är en spelare blindfoldad, och han växlar omväxlande saker och kommer upp med uppgifter för sina ägare.
  5. För temapartier, t ex, tävlar födelsedagstävlingar för tonåringar tillgången till priser.

  6. "Ta det." En underbar tävling för ett stort och roligt företag. Förberedt pris placeras i mitten av "spelplanen". Omkring ett team på 5-10 personer är uppbyggt, ger underlättaren gruppmedlemmarna uppgifterna och säger plötsligt "ta" - som ett resultat går priset till det snabbaste.
  7. "Parodi". Deltagarna i tävlingen utföra sånger i bilderna av kända artister. De andra gissar vem som parodierar sin vän, respektive det bästa, enligt vänner, en parodist, får ett pris.
  8. "Treasure Island". En av de mest intressanta och oförutsägbara tävlingarna för tonåringar, som du kan spendera på din födelsedag. Planen kommer att leda killarna till den riktiga skatten. Men bara för att hitta det är inte så lätt, det kommer att vara nödvändigt för sökarna att visa uppfinningar och uppfinningsrikedom. Förbered intressanta uppgifter och tips på förhand och göm priset ponadezhney.