Familjfilmer med barn - komedier

Hur man spenderar en mysig kväll med en stor familj, tillsammans med vuxna, men fortfarande långt ifrån vuxna, barn? Självklart framför TV: n för att titta på en bra komedi. Under tiden bör filmer för familjevisning med barn, och speciellt komedier, väljas mycket noggrant.

Komedi för att dela med barn borde vara kul och snäll , de borde inte använda profanity eller visa scener av erotiskt innehåll. Dessutom bör slutet på en sådan film säkert vara bra, för som du vet, vinner alltid alltid ondskan. Ett utmärkt val i denna situation kommer att finnas många filmer om djur eller komedier, baserat på de berömda barnens verk.

I den här artikeln erbjuder vi dig ett urval av de mest bra barnens komedifilmer, som definitivt är värda en titt i familjecirkeln.

Lista över utländska barns komedifilmer

Några av de mest populära och älskade av vuxna och barnfilmer släpptes, det verkar, på de över 90-talet. Under tiden har populariteten hos dessa filmer inte bleknat med åren, och vissa familjer är mycket glada att ändra dem flera gånger:

 1. "Beethoven". En fantastisk komedi om livet för en vänlig familj och en St. Bernard hund. Filmen ger barnen omsorg om sina nära och kära, vänlighet och mycket mer.
 2. "Ensam hemma." En stor julkomedi om äventyren till en tonårs pojke som av misstag visade sig vara ensam hemma.
 3. Fru Doubtfire. En magnifik film där fadern, som skiljs från sina barn, måste hitta ett jobb som barnfader i sitt eget hus, speciellt för detta, förklädd som en kvinna. Sjuksköterskan har sålunda lätt för sig själv inte bara barn, utan också husets älskarinna som alls inte gissar, det före det - dess tidigare man.
 4. "Nanny." I den här filmen blir två tvillingbröder av en slump nannies i deras chefs hus. De måste ta upp två bröder-tomboy, som har en mycket orolig karaktär. Men nannies och inte kommer att dra sig tillbaka, eftersom det här fungerar för dem - ett sätt att betala av skulder.
 5. "Två: Jag och min skugga." Utmärkt komedi på det välkända plotet "Prinsen och Pauperen". Två helt främling främlingar liknar varandra som två droppar vatten. Endast en av dem bor praktiskt i slottet med sin rika pappa, och den andra - i barnhemmet för föräldralösa barn. Tjejerna bestämmer sig för att byta platser, som även de personer som är närmast dem inte vet om.
 6. Bland de mer moderna utländska filmerna finns följande roliga komedier för barn:

 7. "Peppers av Mr. Popper." Snäll och löjlig komedi, den främsta rollen som komikern King Jim Carrey spelade. Filmens plot berättar om vänskapen hos en man med ovanliga fåglar.
 8. Paddingtons äventyr. En underbar familjefilm om en talande björnas öde, som tvingas gå ensam på en lång resa från Peru till England.
 9. "Min lilla ängel." Otroligt rolig och snäll komedi om ett gift par som inte kan få barn. En dag från barnhemmet skickas pojken Eli till dem, som snabbt kommer att förändra hela sitt liv.

Ryska barns komedifilmer

Bland ryska komedier för familjevisning med barn rekommenderas följande:

 1. "Christmas Tree". Nyårshistoria om en tjej från ett barnhem, som skryter till sina vänner att hennes pappa är Rysslands president.
 2. "Little Johnny". Otroligt rolig komedi om den berömda hjälten av många anekdoter.
 3. Spöken. Historien om en pojke som ser något som ingen annan kan. Det är han som känner till Yuris spöke - flygplandesignern, som var på gränsen till en storskalig projekt och nästan gjort ett genombrott i inhemsk luftfart men dog plötsligt. Men han bråttar absolut inte för att gå till himlen.
 4. Slutligen är varje barn tillsammans med sin familj säker på att se gamla sovjetiska komedifilmer baserade på kända barns verk, till exempel:

 5. "Barbos besöker Bobik";
 6. "Den gyllene nyckeln";
 7. "Prinsen och Pauperen";
 8. "The Old Man Hottabych";
 9. "Tre feta män."