Blomkål med ägg

Blomkål med ägg - snabb i matlagning och en fristående maträtt för varje dag. Denna produkt innehåller användbara syror, fibrer, smältbara proteiner och vitaminer. Blomkål är en kostprodukt. Denna maträtt är en riktig hitta för en hemmafru: det visar sig samtidigt aptitret, gott, användbart och tillfredsställande. Att ge sådan kål är bättre med tomat eller sur- gräddsås . Låt oss överväga med dig recept av blomkål med ägg.

Stekt blomkål med ägg

ingredienser:

beredning

Nu berätta hur man steker blomkål med ägg. Ta en liten gaffel blomkål och dela den snyggt på blomstället. Skölj sedan dem ordentligt och lägg dem i en kastrull med kokande saltat vatten. Vi lägger allt till koka, vi gör elden tystare och fortsätter att laga mat i ca 10 minuter för att göra kålen mjuk. Med hjälp av ett ljud skördar vi noggrant de färdiga blomställningarna och torkar dem, varefter vi maler dem i små bitar.

Nu tar vi stekpannan, smälter grädde smöret i den och sprider den kokta blomkålen. Lätt stek det från alla sidor till gyllene, rör om innehållet regelbundet. Därefter vispa ett gott ägg, lite podsalivaya dem ovanifrån. När du märker att ägget har lite grepp blandar vi dem med kål. Därefter sautéed blomkål i ett ägg på medium värme, rör om så småningom tills en ljusbrun skorpa bildas. I förväg, slipa ost, strö en annan varm skål och i ca 2 minuter täck kålen med ägg med lock, så att skålen är ordentligt kokt. Därefter flyttar vi kålen till en vacker platt platta, dekorera den färdiga maträtten med grönsaker, örter och servera. Det är allt, blomkål, stekt med ägg och ost är klart!

Blomkål med ägg

ingredienser:

beredning

För att förbereda blomkål med ägg, ta en liten gaffel, dela den i blomställningar, skölj och koka i 5-10 minuter. Nu förbereder vi smeten . För att göra detta, vispa äggen väl med en kvast i en skål med salt och peppar. Om så önskas, lägg till några andra kryddor här. Häll i vegetabilisk olja i stekpannan och värma den. Blomställningar doppas i äggmassan och läggs ut på den uppvärmda pannan. Stek varje sida i 3 minuter.

Färdig blomkål ska visa sig vara en guldbrun färg. Sedan sprida den på en pappershandduk och kyla den. Vi serverar kål med yoghurt, majonnäs eller sås. Om så önskas dekorerar vi skålen med grenar av färsk dill.

Blomkål bakad med ägg

ingredienser:

beredning

Skär blomkål i blomställningar, lägg i en kastrull och koka tills den är halvklar. Därefter slänger vi tillbaka det i en kolv, så att glaset är överflödigt. Sedan byter vi kål i ett lager i smörjform. Ägg slog bra med mjölk, tillsätt salt, läsk och torkade örter. Blanda allt med en mixer tills en fluffig homogen massa erhålls. Fyll blomkål med äggmassa och dra åt med folie. Lägg formen i en förvärmd ugn i ca 200 grader och baka skålen i 20 minuter. Därefter försiktigt bort folien och baka i ytterligare 20 minuter.