Bläckfisk stuvad i gräddfil med lök

Bläckfisk är en tillgänglig och användbar produkt som positivt påverkar kroppen och innehåller proteiner och vitaminer. Vi ska berätta för dig idag hur man lagar stewed bläckfisk i gräddfil och lök.

Receptet på stewed squids i gräddfil

ingredienser:

beredning

I kokande vatten slänger vi salt, vi sänker försiktigt bläckfiskkropparna och vi markerar exakt 1 minut. Sedan tar vi ut dem, tvättar dem i kallt vatten och tar bort filmen, broskiga pilar och skär fisken i ringar. Glödlampan rengörs, strimlas i kuber och sätts i olja. Tillsätt bläckfisk, sätta grädde, koka kryddor och simma på medium värme i 5 minuter. Vi serverar den färdiga diskkallan, dekorera med dillgrönsaker.

Bläckfisk med svamp stuvad i gräddfil

ingredienser:

beredning

Squids rengörs från filmen, vi häller med kokande vatten och svalnar i isvatten. Skal bläckfisk tvättas, skärs i remsor och sprids på en hetpanna med olja. Efter 5 minuter lägger du till en pre-weaved ray med svamp, sätter grädde och kryddor. Skydda med lock och simma med minimal eld. Stänk i skålen med riven ost och vänta tills den smälter och servera den till bordet.

Fylld bläckfisk stuvad i gräddfil

ingredienser:

beredning

Kadaver av bläckfisk rengörs och tvättas. Ägg kokar hårt kokt och rent. I smör, låt oss passera löken, tärnad. Den här gången skär du melenko-ost, gröna och ägg. Blanda sedan alla ingredienser och fyll i bläckfisken med fyllningen. Vi skyddar kanterna med tandpetare, lägger ut arbetsstyckena i Kazanok, fyll det med gräddfil, krydda med kryddor och gryta i 20 minuter.

Bläckfisk stuvad i gräddfil i multivark

ingredienser:

beredning

Vi rengör glödlampan, skinka ringarna och lägg den i skålen på multivarken. Häll oljan, sätt på "Hot" och bruna i 5 minuter med locket öppet. Bearbeta slaktkropparna skuren i ringar, sprid till löken, rör om och stek i flera minuter. Smaka med kryddor, häll grädde, välj "Quenching" -programmet och laga maträtten i 10 minuter.