Vintage örhängen

När en tjej vill betona hennes ögon och ansikte, borde hon bära vintageörhängen. De är ljusa, utsökta och kommer utan tvekan att skugga all värdighet hos deras ägare.

Örhängen - Retro

De är väldigt olika:

Naturligtvis är ju större, desto snyggare det här tillbehöret ser ut. Det viktigaste är att välja rätt modell för ansikte, ögon och längs.

Det kan vara:

  1. Vintage guldörhängen. Dessa modeller ser väldigt snygga ut, de är som från en gammal mormor. Vanligtvis dekorerad med ädelstenar.
  2. Örhängen från pärlor. Det perfekta alternativet för en liten svart klänning är försiktigt, graciöst och vackert.
  3. Silver Retro Örhängen. Gilla guld dekorerat med stenar (till exempel bergkristall), alla möjliga mönster och väv.
  4. Tallrik örhängen. Dessa modeller har vanligtvis ett retromönster. De är ljusa, lockar uppmärksamhet och är ett verkligt konstverk.
  5. Klipp är vintage. Sådana modeller är lämpliga för dem som inte vill genomborra sina öron, de klämmer fast loberna tätt. Deras sortiment, som har blivit en riktig boom, är en manschett. Sådana örhängen är monterade på öronen och kan ha olika konfigurationer, färger och teknik.

Hur man väljer rätt vintageörhängen?

Om en tjej har svarta hud, gyllene eller röda håret, kommer guldörhängen att passa henne. Ägare av ljus hud är silvermodeller. Ju ljusare utseendet desto rika är stenarna i flickans tillbehör.

För flickor med ett runt ansikte ovalt, kommer långsträckta örhängen att passa bra. Och tvärtom är det för ett långsträckt ansikte bättre att välja breda massiva örhängen. Representanter för triangulär form bör inte bära örhängen i form av komplexa geometriska former. Om dina ansiktsegenskaper är tillräckligt stora, behöver du massiva smycken, och om du är tunn - mer elegant.