Akupunktur för viktminskning

Till att börja med bör det noteras att akupunktur inte är en "trollstav", vilket är tillräckligt för att vinka och alla extra pund kommer att försvinna. Akupunktur för viktminskning är utan tvekan ett effektivt verktyg, men bara som ett tillägg. Försök inte hitta ett enkelt och enkelt sätt att lösa alla dina problem utan att anstränga dig. Vill du byta - ändra dina vanor. Akupunktur för viktminskning ger inte den förväntade effekten, om du fortsätter att äta fel och ligga på soffan.

Akupunktur Akupunktur - Hitta en mästare

Akupunktur hemma är inte det bästa alternativet. Det är bättre att hitta en bra mästare. En specialist kommer aldrig att lova dig att om en vecka kommer du att förlora 10 kg övervikt en gång för alla. Tro inte sådan reklam!

På den första dagen måste du gå igenom ett samråd, där du bestämmer vilka punkter av akupunktur för viktminskning som ska påverkas exakt i ditt fall. Du kommer att ställas frågor om din dagliga kost, om sjukdomar, livsstil etc. Dessutom mäter du trycket, puls, kontrollera tillståndet hos huden och tungan. På grundval av dessa uppgifter kan du avgöra orsaken till att du tar upp vikt och bestämma de ytterligare förfarandena för att hantera det.

Antalet sessioner bestäms för var och en individuellt och beror på initialvikt, antal kilo som ska avhämtas och patientens ansträngningar. Om akupunktur för viktminskning inte är den enda åtgärden som du använder kommer resultatet att erhållas mycket snabbare.

Akupunktur för fetma är vanligtvis 2-3 gånger i veckan, och efter att ha uppnått önskad vikt, några fler fixeringssessioner. I framtiden kan du rekommenderas att genomgå 2-4 sessioner om året för att bibehålla en stabil vikt.

Akupunktur: Åtgärd

Akupunktur bidrar till att förbättra blodcirkulationen och metabolism. Dessutom antas det att dessa sessioner höjer stämningen och hjälper till att bli av med stress, vilket ofta orsakar övervikt.