Kommentarer om grönt kaffe

Människor som försöker ta reda på om grönt kaffe hjälper, letar ofta efter recensioner på Internet. Självklart vill jag alltid veta yttrandet från de personer som redan har upplevt produkten och kan ge en bedömning utifrån sin egen erfarenhet. Tänk på kommentarerna om grönt kaffe, dela dem i två grupper - fördelarna och nackdelarna. En titt från båda sidorna omedelbart gör det möjligt för dig att göra ett bestämt beslut.

Recensioner av dem till vilka grönt kaffe inte hjälper till att gå ner i vikt

På jakt efter ett svar på frågan om grönt kaffe hjälper, låt oss först vända sig till dem som det här kaffe inte hjälpte till.


"En annan skilsmässa är detta kaffe. Jag drack det i nästan 3 veckor. Från resultaten - började bara illamående och magen började ont. Har kastat Jag drack 5 koppar om dagen, jag trodde att jag skulle bli en tum, men det är ingen mening i det "

Margarita, 38 år, befälhavaren på ett vandrarhem (Tomsk)


"Jag drack denna smuts i en månad. Smaka självklart skräck - det finns inget att jämföra. Endured i namn av att gå ner i vikt. Webbplatsen skrevs att förlust kommer att hända sig själv utan kost och träning. Ja, i 30 dagar gick jag ner i vikt. Men bara 1 kilo !! Med min 93 är detta inte resultatet alls. Besviken »

Tatiana, 45 år gammal, säljare (Cherepovets)


"Det hjälpte inte. Jag började äta mindre godis och fett. Endast från bröd och potatis kunde inte nekas. Såg kaffe 1,5 månader, skiftande endast 2 kg. Och då verkar det för mig på bekostnad av mat, och inte på bekostnad av denna konstiga luddiga vätska "

Eugenia, 27, en lärare i en dagis (Astrakhan)

Om man tittar på sådana kommentarer verkar det som om svaret på frågan om grönt kaffe hjälper, är redan uppenbart. Men det finns en annan sida.

Recensioner av dem som hjälpte grönt kaffe

Vissa människor svarar positivt på detta kaffe. Kanske kan deras feedback hjälpa dig att ändra dig:

"De första två veckorna jag drack kaffe utan förändringar i näring, det var ingen mening. Då vägrade hon dagdrinken med det söta, och isen bröt! I 1 månad förlorade jag 3 kg. Lite, men jag är generellt glad "

Alla, 25 år, kontorschef (Volgograd)


"Jag började dricka kaffe och försökte bara äta mindre än vanligt. I filmen, ta inte popcorn och äta mer hemma hemma. Som ett resultat - minus 4 kg per månad. Bra, jag är nöjd. "

Camilla, 32 år gammal, revisor (Kazan)


"Från början av mottagningen, efter en kopp kaffe blev jag fruktansvärt kräkad. Men jag vill inte äta! I allmänhet sjönk jag i 1,5 månader med en hastighet av 8 kg. Jag vet inte hur det är för kroppen, men det passar mig! Jag gick för att köpa saker för en mindre storlek, jag faller ut ur gamla kläder »


Elena, 43, finansdirektör (Yekaterinburg)

Vi gav dig information - och du bestämmer dig för hur du ska avhända den och vilken sida du ska ta. Som det är lätt att se, ger kaffens effekt främst dem som vägrar att äta riklig mat.