Handgjorda Alla hjärtans dag

På Alla hjärtans dag är valentiner obligatoriska presenter! På dagen för denna semester visas ett stort antal souvenirer på butikerna tillägnad denna dag. De vanligaste är alla typer av vykort, oftast är de gjorda i form av hjärtat, som en symbol för kärlek. Men trots många olika färdiga valentiner försöker fler och fler människor presentera sina älskade handgjorda valentiner.

Låt oss titta på flera alternativ, hur du kan göra en valentin själv. Det finns många idéer för att skapa hemlagade valentiner, från de enklaste (vykort), som slutar med ganska komplicerade och ovanliga, till exempel hjärtan, vävda från pärlor eller smidda från metall. Tja, låt oss komma till jobbet?

Tvål Valentine

Utan tvekan kommer din älskare som en tvål i form av ett hjärta. För att göra en sådan valentine behöver du en bassåpe (du kan ta en vanlig baby), några droppar essentiell olja, men de kan ersättas med din favorit parfym.

Så sätt värmebeständiga rätter i små bitar av 100-150 gram tvål (helst att det var luktfritt). Häll vatten och sätt på ångbadet tills det är helt löst, omblandat ibland. Sedan i den smälta massan tillsätt en halv tesked basolja och färgämne, blanda noggrant. Ta bort från värme och droppa några droppar parfym eller eterisk olja i den resulterande blandningen. Blanda igen och häll i en lämplig form. Tvålen svalnar på ungefär två till tre timmar.

Allt, din ursprungliga och doftande valentin är klar! Vackert packa tvålen och ge den till din älskade. Tvivla inte, denna souvenir kommer glatt överraska och snälla din älskade! Och kanske kommer han bjuda dig att ta en dusch med honom.

Ovanliga handgjorda valentiner

Om din älskade fotbollsfläkt är den bästa presenten för honom en hemlagad fotboll, med ett broderat hjärta eller en annan ritning.

Först måste du rita en femkant på kartongen, sidans storlek är tre centimeter. Överför det sedan till tyget och ta ut tolv delar, glöm inte att lämna en centimeter på varje sida till sömmen. Därefter sys konsekvent alla detaljer, när den sista kommer att förbli, vänd ut och fyll bollen med en sintepon och sy sedan försiktigt med en hemlig söm. Om du dekorera en eller flera detaljer med ett broderat hjärta, kommer en sådan souvenir att leda din älskade till raptur.

En utmärkt version av de ursprungliga valentinerna - ett vykort i stil med scrapbooking. För att göra detta måste du fylla på flera typer av vackert papper och naturligtvis att kalla din fantasi till hjälp! Vykort valentiner i stil med scrapbooking - en underbar gåva på Alla hjärtans dag.

Alla hjärtans amulett

Du kan också locka dina barn att göra valentine, för att de också vill delta i denna kärlekslov. De behöver visa hur man gör en valentine, hjälp skriva önskningar eller utföra andra komplexa åtgärder. Ett exempel på enkla handgjorda valentiner, vilka barn kan göra sig själva - valentinamulett. För att göra detta måste du ta ett mångfärgat papper, klippa ut det av tjugo små hjärtan, hålla dem ihop som en bok och skriv varma ord på sidorna. Till toppen av boken kan du fästa ett vackert band och göra en slinga, du får en vacker och ovanlig valentin.

Om du väljer att ge Alla hjärtans dag till dina nära och kära, kom ihåg att du inte behöver göra dem med hjälp av sofistikerad teknik som kräver användning av dyra och sällsynta material. Det viktigaste är den kärlek du investerar!