12 mirakelprodukter som brinner fett

Dieten ger inte någon nöje och utmattning. Så varför inte bara använda dessa underbara produkter som förbättrar ämnesomsättningen och bränner mycket mer kalorier än att ge?

1. Kanel

Denna krydda tar bort socker från blodet in i cellerna och blir till energi istället för att låta det ackumuleras i form av fett. Lägg till från 1 till 1 tsk. kanel i en maträtt som du äter varje dag, till exempel i yoghurt eller gröt och gå ner i vikt utan dieter.

2. Grönt te

Det är nödvändigt att dricka tre 225 ml koppar grönt te dagligen. Den innehåller koffein, vilket ökar hjärtfrekvensen och stimulerar kroppen att bearbeta kalorier snabbare. Dessutom innehåller grönt te katekiner - starka antioxidanter som främjar förbränning av fett i magen och förhindrar dessutom spridningen av fria radikaler, vilket är ett utmärkt förebyggande av cancer.

3. Yoghurt

Naturlig yoghurt med låg fetthalt innehåller probiotika, som är användbara bakterier som minskar mängden fett i kroppen. Försök introducera den här användbara produkten i din dagliga diet.

4. Kaffe

Det naturliga kaffet innehåller koffein, vilket ökar metabolismen och ger energi för hela dagen. Koffein hjälper också till att bryta ner fetter. En kopp uppfriskande dryck på morgonen och en efter middagen hjälper dig perfekt att hålla dig i form!

5. Chili

Denna typ av peppar är särskilt populär i kinesiska, thailändska och indiska kök. Huvudingrediensen i denna peppar, som är ansvarig för sin brinnande smak, är capsaicin, en alkaloid, som vid smältning ökar temperaturen, vilket i sin tur ökar metabolismen och därmed bränner mer kalorier. Tillsätt denna heta peppar på dina diskar för att ge dem en piquant smak och gör den extremt användbar.

6. Kyllor och fisk

Korrekt kokt kycklingkött eller fisk kan också bidra till att bevara figuren. Med hjälp av proteiner av animaliskt ursprung tvingar du kroppen att arbeta intensivt för att smälta mat, vilket påskyndar ämnesomsättningen mer än om du konsumerar kolhydrater eller fetter. Om du äter en fiskrätt eller kycklingkött varje dag kommer metabolismen att öka, och efter varje måltid kommer din kropp att bränna mer kalorier än vanligt. Det enda rådet: Välj feta fiskfiskar och ta inte bort med benen och stek brisket på grillen, smaksatt med röd paprika - och smaklig och användbar, och en tunn figur är försäkrad för dig!

7. Havregryn

Rik på vitaminer och spårämnen, havregryn är extremt användbar, det ger långsamt bort kalorier, under lång tid som håller känslan av mättnad. Den mest användbara saken är havregryn kokad från spannmål, och inte från spannmål, även om dess stora minus är en lång förberedelse. Ju tunnare flingorna desto snabbare absorberas, och därmed ju snabbare du vill äta. Därför är det bättre att välja de gyllene medelflakorna, som måste kokas och inte bara hälla kokande vatten. Bara försök inte lägga till socker - rena kolhydrater smälter snabbt, och hela din kost kommer att gå fel. Dekorera raspen med russin eller bär, och äta med nöje utan socker.

8. mandlar

Inte lika fet som andra nötter, mandlar är bäst för dem som vill gå ner i vikt. Han kommer att ge din kropp den energi du behöver, och till dig - en lång känsla av mättnad. Bara få inte bäras iväg - 24 nukleoler per dag räcker. Och undvik saltade mandlar - salt kan öka blodtrycket, och dessutom stimulerar det aptit, så att du kan uppnå motsatt effekt.

9. Olivolja

Fortfarande lite fett skadar inte. Olivolja innehåller ett stort antal användbara enomättade fettsyror, vilket sänker kolesterolhalten i blodet. Inte undra på att Medelhavskaketet är byggt på användningen av denna vegetabiliska olja.

10. Bär

Bären är inte bara välsmakande och användbar, de fyller snabbt magen och ger en känsla av mättnad, tillfredsställande hunger. Samtidigt är de lågkalorier och absolut saknade fetter och kolhydrater, som är de främsta fienderna i figuren. Så ät bär och var frisk!

11. Ägg

Ägg innehåller vitamin B12, som främjar bearbetning av fetter, de smälter lätt och ger en bestående känsla av mättnad. Det är inte för ingenting att engelska jockeys, för att inte gå upp i vikt innan de hoppar, äter två ägg i en sval för frukost - det ger dem den nödvändiga energin och en känsla av mättnad utan fara att återhämta sig.

12. Avokado

Rik på kalium, vilket gör den användbar för hjärtat, innehåller avokado också en kraftfull antioxidant, och en stor mängd kostfiber bidrar till en lång känsla av mättnad. Äta en halv frukt om dagen, du kommer att njuta av den äkta gourmet och rädda figuren.