De 5 viktigaste träningstrenderna för 2017

Vill du veta vilka träningstrender som är mest viktiga år 2017?

Kom ihåg, nyligen, i våra bärbara datorer kan du hitta en "påminnelse" om formning eller aerobics? Och trots allt verkar det, sedan hundra år har gått, och den nuvarande moderna tjejen går uteslutande till klasser med pilates, bodyflex, callanetics och även tai-bo! Oavsett vad du säger, och mode har gått in på alla sfärer i vårt liv, och även att spela sport utan nya trender kommer vi inte att lyckas!

Vill du veta vilka träningstrender som är mest viktiga år 2017?

1. Boxning

Bara säg inte att du är förvånad ... Men faktiskt bara för det senaste året ökade inlägget för boxning med 89%! Och det finns ingen hemlighet: även om du bara går till klasserna 3 gånger i veckan i 45 minuter, då får du märkbara resultat i en månad. Överraskande, under bodybuilding, anpassar kroppen sig mycket snabbt till belastningarna, och de inre känslorna ger dig känslor av vinnaren. Men det är inte allt!

Tänk bara - med extra pounds kommer du att bränna mer kalorier på kortare tid, muskelavlastning kommer att öka till kroppen av attraktion, kardiovaskulärsystemet kommer att stärkas och volymen av lungor kommer att öka! Men det viktigaste är en total utsläpp av negativ energi, förebyggande av stress, förbättring av reaktion och koncentration. Och även boxning gör oss självsäkra och sällskapliga!

2. Virtuell verklighet

Tja, vad skulle det kunna hända under utvecklingen av ny teknik?

Ja, moderna fitnesscenter behöver helt enkelt erbjuda dig klasser med visuella och ljudeffekter, som att roa på en simulator med full vattenkänsla och till och med flyta eller cykla längs bergskedjan utan att lämna gym.

3. Fitness på efterfrågan

Tyvärr är den moderna rytmen inte alltid utsatt för scheman och planer, och tiden att göra några övningar kan visa sig så spontant.

Därför förväntar sig fitnessutbildare i 2017 en enorm efterfrågan på beställningar av fitnessklasser via Internet eller mobila applikationer och förbereder sig för att tillhandahålla sådana tjänster var som helst, oavsett om det är en park eller ett kontor och när som helst på begäran!

4. Cykling

Du kan utropa att cykling var populär för evigt, men ...

Bara under hösten har aktiviteten på cykelturer och träning ökat med 21%, och om vi tar de övergripande siffrorna cyklar den 2017, vilket ger preferensen till vart femte som vill delta i någon form av sport.

5. Meditation

Om fördelarna med meditation skrev inte förutom att den lat, men det betyder inte att du än en gång behöver återkalla detta. Så ... Meditation ses inte längre som ett sätt att slappna av eller lindra ångest. Idag - det här är ett kraftfullt verktyg i studien av hans kropp, och därmed - förbättra hälsan och livskvaliteten.

Dessutom kommer även 20 minuters meditation en dag att minska smärtskänsligheten, göra oss smartare, öppna kreativiteten och få kontroll över ens egen uppmärksamhet. Tja, vår favorit - för alltid glömmer depression, stress och dåligt humör!