TOP-25 av de tjockaste människorna i världen

Enligt Världshälsoorganisationen, år 2016, var 650 miljoner människor överviktiga. Och det är inte roligt alls. Övervikt kan orsaka ett stort antal hälsoproblem.

Men det kan förebyggas genom att ta hand om dig själv och din kost i tid, många människor från listan nedan fortsätter att gå ner i vikt ...

1. André Nasr

Den feta mannen i Australien. Innan han var på sjukhus vägde André Nasr 199,5 kg och åt 12 000 kalorier om dagen.

2. Donna Simpson

Hon ville bli den tyngsta kvinnan i världen och försökte få ner sin vikt till 450 kg, men målet uppnåddes inte - hon var "fast" på omkring 270 kg. Men Donna förlorade inte huvudet. Hon skapade sin egen hemsida och tjänar nu 90 000 dollar om året på det faktum att alla vill se hur hon äter på nätet.

3. Michael Edelman

När mannen vägrade 360 ​​kg föll han och kunde inte gå upp - Michael var triten nog. Jag kunde inte klara av uppgiften att höja en polis som hade somnat. Efter en tid återhämtade Edelman till 470 kg och dog sedan av lunginflammation och undernäring.

4. David Ron Hai

Han vägde 450 kg. För att få mannen ut ur lägenheten tog det 6 timmar, sträckor och rep - David lades ner genom fönstret. Hui dog på sjukhus på grund av lever- och njursvikt.

5. Sylvanus Smith

Mannen stod inför ett problem vid 54 års ålder. Hans vikt uppgick till 450 kg och för att placera honom i en ambulans, en gaffeltruck krävdes. På sjukhuset lyckades Silvanus förlora 130 kg, men snart gick vikten tillbaka till föregående nivå. Möjlig orsak till hans död anses vara diabetes.

6. Jose Luis Garza

Förmodligen vägde han 450 kg, men faktiskt var Jose Luis länge inte vägd. En gång var han kock, och sedan spelade depression och alkohol ett grymt skämt med honom. Vid något tillfälle tog Garza sig i handen och sa att han inte ville bli den svåraste personen i världen.

7. Terry Smith

Terry väger ca 320 kg och anses vara en av de tjockaste kvinnorna i världen. På grund av sin vikt kan Terry inte gå ut ur sängen och ta hand om henne ligga på axlarna i hennes familj.

8. Andres Moreno

Andres vägde 440 kg och dog på julafton vid 38 års ålder från en hjärtinfarkt. För en tid var han den tjockaste mannen i världen.

9. Kit Martin

Vid 44 års ålder vägde Keith Martin cirka 450 kg och tvingades att tillgripa en bariatrisk kirurgi som effektivt bidrog till att bli av med överflödigt fett. Operationen lyckades, men tyvärr drog en man lunginflammation och dog bara 8 månader efter det att det utfördes.

10. Myra Rosales

Förutom att hon kunde dö med sin vikt på 450 kg, var Mayra också hotad med döden. Hon anklagades för att döda en brorson. Men senare visade det sig att Rosales inte kunde falla, inte barnet - en kvinna kunde inte ens komma ur sängen. När det blev klart att den tjockaste kvinnan i världen var oskyldig, gick polisen till sin syster, som visade sig vara en mördare. Insåg att det inte fanns någon att följa hennes brorson, samlade Myra sin vilja i en knytnäve, gick igenom flera operationer och började väga 91 (!!!) kg.

11. Mills Darden

Med en ökning på 2,3 meter var hans vikt nästan 465 kilo. Foton Darden är inte kvar - han bodde 1799-1857, men om du tror rykten, levde mannen ett ganska aktivt liv. Döda Mills, förmodligen, strängs med hudveck på hans nacke.

12. Michael Hebranco

Den maximala vikten var 500 kg. I hela sin historia, totalt, miste Michael vikt och återhämtade sig med ca 2000 kg. Hebranko dog av hjärt-, njur- och leverinsufficiens.

13. Mike Parteleno

Till minne av Mike Parteleno

En persons rikedom uppmäts inte med storleken på sitt bankkonto och av andra materiella varor, det mäts av antalet vänner, familj och liv och hjärtan som det var tillåtet i.

Med en vikt av nästan 460 kg höll han sig vid den bahamiska dieten av Dick Gregory och älskade att delta i tävlingar hos feta människor.

14. Kenneth Brumley

Om en man som väger nästan 470 kg, filmade en dokumentär halv ton pappa. I sin ungdom var han en idrottsman, men gick sedan i pension och började gå upp i vikt. Enligt ögonvittnesboken åt han upp till 30 000 kalorier om dagen.

15. Jambik Hatokhov

Det yngsta barnet i världen, Jambique, blev 4 år gammal när han vägde 56 kg. Därefter ökade sin massa, och i åldern 9 började Hatokhov väga 184 kg.

16. Robert Earl Hughes

På grund av den medfödda patologin blev han snabbt och blev den feta mannen på planeten. År 1958 var han 32 år gammal, Robert vägde 472 kg och dog av kongestivt hjärtsvikt.

17. Paul Mason

Han blev den feta mannen med en vikt av 444 kg. Paulus problem började efter hans pappas död och hans mammas sjukdom. Men efter operation på magen började Mason gå ner i vikt.

18. Eman Ahmed Abd El Ata

Med en vikt av 498 kg kan hon säkert betraktas som en av de tjockaste kvinnorna i världen. Viktökning har orsakats av sköldkörtelpatologi och genfel. Eman dog vid 37 års hjärtsvikt och njursvikt.

19. Patrick Duel

Han kom till sjukhuset och vägde nästan ett halvt ton. Operationen hjälpte Patrick att gå ner i vikt lite, men Duel löste inte alla problem med Duel.

20. Robert Butler

Den maximala vikten var 544 kg. Vid 43 dog Robert av sepsis.

21. Walter Hudson

Den feta mannen vägde 550 kg. Vid dödsfallet, vid 46 år var Walters vikt 510 kg.

22. Carol Jager

År 1993, när hon var 34, vägde Carol 539 kg. Hon togs till sjukhuset med hjälp av en brandkår. I 9 månader flyttade Jager inte. På sjukhuset sjönk Carol 226 kg, men hennes vikt var fortfarande inte normal.

23. Manuel Uribe

Före hans död vid 48 års ålder vägde Manuel 557 kg. Från sängen kom Uribe inte upp i 6 år. Dödsorsaken för en man var hjärt- och leverfel.

24. Khalid bin Mohsen Shaari

En saudiarabisk man vägde 610 kg som tonåring. Han lärde sig om sitt problem, ingripa i situationen, som beställde Khalid att bli sjukhus.

25. John Brower Minnock

Det ingår i Guinness Book of Records som den tyngsta mannen. År 1978 vägde John 635 kg. För att sätta det på sjukhuset tog det 13 personer. Han lyckades överleva efter en strikt diet, och till slut dog Minnow 1983 med en vikt av 361 kg.