25 klassesporter ingår inte i OS-programmet

Årligen konkurrerar ett stort antal "okända" sporter om rätten att vara representerad vid OS. För att komma in i programmet för den viktigaste sportevenemanget måste du ansöka och vänta på godkännande av kommissionen.

Den senare kan du självklart inte få, men för stor är frestelsen att gå ner i historien. Och dessa 25 sport hoppas på tur!

1. Cricket

Detta är en av de mest populära sporten i världen, för att han har all chans. Det ryktas att cricketens debut kan äga rum redan vid OS i 2024.

2. Snabba

Varför vid Vinter OS kan du åka skridskor, men inte på sommaren? Otillbörlighet, vilket brådskande behöver rättas till.

3. Frisbee

Det här är en spektakulär sport, varför snälla vänta tittaren?

4. Bowling

Lokala tävlingar hålls runt om i världen, och snygga bowlingspelare kan samla in en imponerande mängd.

5. Parkour

Skratta inte genast, men tänka istället: parkour är trots allt en slags gymnastik. Och det betyder att han är platsen vid OS.

6. Squash

Kärnan i spelet är att förhindra motståndaren att slå gummibollen och skicka den till domstolsracket. World Squash Federation försökte främja sin sport på de olympiska spelen i Rio, men utan framgång. Tja, dessa squash spelare är ihållande och definitivt kommer inte ge upp!

7. Wakeboarding

En annan spektakulär och intressant sport. Ett bra sommaralternativ till snowboard. Tyvärr, för 2020, var han redan avvisad, men det här är inte de sista OS-spelen.

8. Knockout

Minns du underhållning från barndomen? För att vinna detta spel måste du vara en riktig mästare på ditt hantverk.

9. Bordfotboll

Ja, det här är kanske inte den mest ... sportsporten, men du försöker, utan att ha erfarenheten, att vinna det!

10. Biljard

Att titta på spelare i biljard är ännu mer intressant än för bordfansfans.

11. Schack

Felaktigt är de som inte anser att schack är en sport. Detta är en spännande intellektuell konkurrens. Kanske inte den mest spektakulära, men trots allt frågar ingen 100% av direktsändningarna till schackpartier.

12. Polarna

Det här är en typ av sport på gränsen till en olycka, men att dansa på pylon skulle märkbart höja OL-värdena ... Huvudsändningen för att sätta på en senare tid - när alla barnen redan sover.

13. Strandfotboll

I stället för grönt gräs - mjuk sand. Strandfotboll pressades kraftigt till OS i Rio, men utan framgång, och kampen fortsätter.

14. Futsal

Samma fotboll, endast utförd på trägolv och i en något mindre komposition. Denna sport upprepar historien om strandfotboll och kommer inte heller att ge upp.

15. Dart

För professionella idrottare har dart länge upphört att vara ett sätt att vara vårdslös.

16. Vinter simning

Denna sport uppfanns i Europa. Någons vintersvimning kan verka farlig, men vissa tycker antingen freestyle eller konståkning, till exempel.

17. Blandad kampsport

Den antika disciplinen verkar ha förtjänat en plats vid OS. Sporten påminner boxning, bara i strid kan du använda olika tekniker.

18. Floorball

Denna ishockey är en bra idé för sommar OS.

19. Bowles

Principen i spelet är lite som kärnan i bowling, men reglerna är något annorlunda. Bollen måste rullas på en ojämn gräsmatta och så nära som möjligt till andra bollar.

20. Isklättring

För många klättrar och den vanliga stenar omöjligt, inte som en brant is. Och för någon är det bara en sport.

21. Ballroom Dancing

Alla gillar att titta på "Dansa med stjärnorna", varför titta inte på dansarna och inom ramen för OS?

22. Skiva golf

Spelarna tävlar individuellt och försöker övervinna avståndet genom att kasta skivan minst antal gånger. Den olympiska kommittén har redan erkänt det som officiell sport, det är fortfarande att främja det till OS, och är redo.

23. Cheerleading

Föreställningarna hos cheerleading lag är alltid mycket spektakulära. Stödgrupper gillar att förbereda tal med ett stort antal komplexa dans- och akrobatiska element. Eftersom cheerleading säkert kan kallas en sport som är värdig för OS.

24. Skärning av får

Många bönder är övertygade om att den här fortfarande är en sport av komplexitet och vill gärna delta i de olympiska spelen för att kombinera affärer med nöje.

25. Amerikansk fotboll

En gång var han representerad vid OS, och sportfans vill se honom i tävlingen igen.