Zumba för nybörjare

Trots att modellerna ständigt kritiseras för överdriven leanness, ger deras bilder i modetidningar och på TV fortfarande ett positivt resultat, och allt fler kvinnor tenderar att behålla sin kropp i en ton. Fitnessklubbar ger många klasser, varav många är ganska monotona, vilket gör att tränare blir trötta ganska snabbt, och ibland förlorar de motivation att delta i klasser. I det avseendet, stå ensamlektioner zumba, där aerobics fancifully sammanflätade med danser av olika stilar, varför lektionerna är otroligt intressanta och roliga.

Zumba för nybörjare

Att beskriva rörelserna som går in i denna typ av träning, som zumba, kan bara vara en professionell dansare som finner ut i denna bisarra blandningselement av bachata, samba, maräng, flamenco, salsa, afro och hiphop. Som de säger är det bättre att se en gång än att höra hundra gånger - var uppmärksam på videon lektionen.

Även om det i början verkar som om du inte kommer att kunna komma ihåg en instruktör för något, så är det bara dina rädslor och ingenting mer. Bokstavligen, efter 1-2 veckor med regelbunden träning på Zumba Fitness-programmet, kommer du att utföra alla harmonier på ett harmoniskt sätt, din rytmförmåga kommer att förbättras avsevärt. Det är värt att notera att i denna riktning finns det många rörelser och steg som lånas från aerobics, och om du en gång gjorde det så blir det mycket lättare för dig att börja.

Zumba: lärande

Yrken Zumboi passerar energiskt, intressant, kul och går på dem är ett nöje. Om du av någon anledning inte har en sådan möjlighet, så är det ganska möjligt att organisera träning hemma. Men till att börja med är det värt åtminstone flera gånger att gå till fitnessklubben, eftersom instruktören förklarar rörelserna och hjälper om du gör något som är fel.

Husets zumba kommer dock att ge dig samma fördelar som lektioner i klubben, förutsatt att du kommer att vara förlovad minst 2-3 gånger i veckan. Om du väljer en zumba för viktminskning, då när du utför särskilt noggrant följa sådana indikatorer:

Försök inte att omedelbart gå med i dansen: Först uppmärksamma videon lektionerna, och som förstår varje drag, som i den version vi föreslog. Således blir det mycket lättare att engagera sig, och en zumba för nybörjare kommer att fungera mycket lättare för dig.