Spel för pojkar - 18 år gammal

Artonåriga pojkar spenderar idag praktiskt taget hela sin tid på datorn, för det ligger bakom dem att de utför alla utbildningsuppgifter och spelar sina favorit dataspel. Samtidigt har detta en långt ifrån gynnsam effekt på deras hållning, synen av syn och nervsystemet.

Till en tonårings kropp kunde åtminstone någon tid att vila, han måste allokera tid för traditionell underhållning, som utförs utan att använda en dator. Det är särskilt användbart att spela sådana spel i samarbete med vänner eller familjemedlemmar, eftersom detta främjar socialisering och förstärkning av relationerna.

I den här artikeln hämtar vi några intressanta spel för pojkar och tonåringar från 18 år och äldre, vilket gör det möjligt för barn att tillbringa tid med glädje och koppla av i sina älskade företag.

Utvecklingsbrädspel för pojkar från 18 år

Brädspel är populära hos barn i olika åldrar, såväl som vuxna. Det här är inte förvånande, för några av dem är väldigt tankeväckande att slå motståndare, vilket innebär att de också är en mycket bra kostnad för sinnet.

För pojkar 18 år och äldre är följande brädspel bättre än andra:

  1. "Dixit". Ett otroligt enkelt spel som trots detta kräver en hög nivå av uppfinningsrikedom. Uppgiften för varje spelare är att förklara vad som är avbildat i hans bild, men så att minst en av deltagarna kunde förstå denna förklaring. Frågan bör inte vara för enkel, för om alla andra spelare enkelt kan gissa vad som planerats kommer berättaren inte att få en enda punkt. Att hitta "gyllene medel" kan vara oerhört svårt, särskilt om de andra killarna också är långt ifrån dumma.
  2. "500 onda kort." Ett intressant spel för ungdomars företag, där det finns roliga, bedrägliga, knepiga och till och med obscena frågor.
  3. "Eller något". I buntet i detta spel finns det mer än 60 kort, som var och en indikerar en viss konfliktsituation. Varje spelare måste välja ett uttalande från två och bevisa för alla andra killar att hans synvinkel är den mest korrekta. Spelet utvecklar utmärkt förmågan att övertyga, och expanderar också vokabuläret och ökar i allmänhet intelligensnivån.
  4. "54 grader". Detta spel är en variation av det världsberömda spelet "Genga", som är utformat speciellt för ett avdelningsföretag av tonåringar. Precis som den traditionella sorten av "Genga", bidrar denna variation till utvecklingen av fingerfärdighet och uppmärksamhetskoncentration.
  5. "Agricola" är en otroligt vacker, intressant och fascinerande ekonomisk strategi där det är nödvändigt att utveckla en liten gård. Det här spelet är så beroendeframkallande att många tonåringar är glada att spela det ens i ensamhet.

Spel för pojkar efter 18 år

Ett roligt företag av tonåringar vid 18 års ålder kan underhållas med följande roliga spel:

  1. "Feed the hedgehog." Varje pojke ges en tablett och samma antal naglar. Pojkar måste driva nejlikor i trädet på ett sådant sätt att de går igenom och sticker ut på andra sidan i form av nålar, och lägg sedan detta bräde framför dem "denticles" uppåt. Efter detta är varje äpple fastbandet på tonården så att den ligger i knäområdets område. Vinnaren är den spelare som lyckades slå äpplet snabbare än de andra med "nålar".
  2. "Vem är nästa?". Alla pojkarna står upp i en rad och får ett papper av vitt A4-papper. Uppgiften för varje spelare - på ledarens ledning att kasta sitt ark så långt som möjligt utan att krossa eller riva den.
  3. "En kännare av kvinnor." Varje spelare får en penna och en bit papper. Presentatorn artikulerar plottssituationen, till exempel: "Din flicka går till en gym, till stranden, till poolen, till doktorn och så vidare." Killar ska spela in 3 minuter på sin papper alla saker som nödvändigtvis krävs av sina lustar. Att läsa resultaten av detta spel orsakar alltid okontrollerbart skratt och roligt.