"Cardio high-tech" för viktminskning

Utbildning "Cardio high tech" uppfanns av Olga Vyazmetinova - världsmästare i fitnessbikini. Flickan, som fokuserar på hennes erfarenhet, har skapat ett komplex som snabbt kommer att gå ner i vikt och, viktigast av allt, behålla hudens elasticitet. Den trevligaste saken för många är att träningen går förlorad "Cardio high tech", eftersom det bara tar 7 minuter, men varje dag. Mästaren hävdar att i 14 dagar kan du säga adjö till fem extra pund.

Gymnastik "Cardio high tech"

Innan jag går direkt till komplexet, skulle jag vilja säga om kontraindikationer, det är förbjudet att utföra övningar för personer som har hjärtproblem, blodkärl, högt blodtryck och kroniska sjukdomar. Var och en av övningarna nedan bör göras i en minut, inte glömma att göra en paus mellan dem, varande 30 sekunder.

Övningar Cardio High-Tech:

  1. Sätt fötterna på axeln, böj dem något på knäna. Utför intensiv jogging med en hög knähiss utan att ta av dina ben. En annan viktig punkt är att under ledningen ska ryggen vara jämn.
  2. Stå rakt upp och sträck ut armarna framför dig, håll dem på axelnivå. Uppgiften - gör attackerna i sidorna, alternerande ben. Var försiktig så att kroppen inte faller framåt.
  3. PI som i den första träningen. Uppgiften - springa på plats, gör små steg. Försök att uppnå maximal intensitet. Efter 15 sekunder. sväng vänster utan att stoppa körningen och återvänd sedan till startpositionen och repetera samma i andra riktningen.
  4. IP som i föregående övning. Uppgiften - föreställ dig att på golvet är utspridda olika föremål, vilka måste samlas och läggas till på ett ställe. Alternativa händer: en samlar, och en annan håller på bältet.
  5. Sitt med händerna ner mellan benen. Uppgiften är att hoppa upp och höja händerna så högt som möjligt.