Vegetabilisk pizza

Pizza - en maträtt som visade sig ganska länge i vårt land, men ändå snabbt fick smaka ett stort antal människor. Pizza matlagning är, du kan säga, en kreativ process. Med sina fyllningar kan du experimentera till oändligheten. Nedan finns recepten för matlagning av grönsakspizza.

Pizza med grönsaker och ost

ingredienser:

beredning

Häll ut det siktade mjölet i en skål, tillsätt en nypa salt. Jäst odlas i vatten (250 ml) och blandas med mjöl. Vi tar bort degen för att gå till en varm plats i 20-25 minuter. Tillsätt tomater i burk i sin egen juicemos, lägg till tomatpasta, salt, socker. Ost gulda tre på en rivare. Mozzarella och grönsaker skärs i skivor. Ugnen värms upp i förväg. Temperaturen i den ska vara 200 grader. Närliggande deg knådas, rullas ut och sprids på ett smurt bakplåt. För degen sätter vi tomatmassan och strö den med halva riven ost. Från toppen lägger du ut grönsakerna och mozzarella i slumpmässig ordning. Vi somnar med den återstående riven osten. Återlämna arbetsstycket i 15-20 minuter, låt degen passa lite. Därefter häller vi grönsakspizza med svampar med olivolja, rör den med torkad oregano och baka i en halvtimme.

Pizza med kyckling och grönsaker

ingredienser:

beredning

Kycklingfilé koka, kyla och demontera fibrerna. Lök och gröna lök, liksom bulgariska paprika och jalapenos melenko små. Ställ in arbetsstycket i bakpannan, applicera ett tunt lager Ranch sous på den, strö över hälften av den revade cheddarosten på toppen. På toppen fördelar jämnt majs, paprika, lök, jalapenos och filéer. Strö över den återstående riven osten och toppa med en grön lök. Strö med sås för en grill, strö med vitlöksalt och svartpeppar. I ugnen, som vi förvärmde till 190 grader, baka pizza i ca 15 minuter. Orientering av beredskap kommer att tjäna kanten av pizza - så snart de är browned, pizzaen är klar!

Pizza med korv och grönsaker

ingredienser:

beredning

Blanda mjöl med bakpulver, tillsätt kylt kokt vatten och olivolja. Vi blandar det bra. Därefter rullar degen i ett lager ca 5 mm tjockt och flyttar det till en bakplåt kantad med pergament. Förvärm ugnen i förväg till 190 grader. Deigskiktet är utsmält med tomatpuré, vi sprider bitarna av mozzarella ovanifrån. Vi sköljer den bulgariska peppar, borstar den, skär den i skivor och lägger den på toppen. Vi lägger oliver, tomater, skivad svamp och korv. I en het ugn, baka pizza i ca 15 minuter. Klar vegetabilisk pizza på en tunn deg adornad med purjolök.