Vad ska min man förbereda till middag?

En bra omsorgsfull fru försöker glädja sin älskade man och förbereda honom en god middag. Men inte alltid tillräckligt med fantasi och lämpliga recept, så att måltiden verkligen lyckas. Vi erbjuder några idéer och inser vilka, du kommer att kunna utföra uppgiften "perfekt".

Vad ska min man laga till middag i en kycklingbrödugn?

ingredienser:

beredning

Kycklingbröst, naturligtvis, bättre premarinerad. Till exempel kan du göra det på morgonen, så att på kvällen, när du kommer hem från jobbet, avslutar du snabbt matlagningen. Men om det inte finns någon sådan möjlighet, är det möjligt att laga mat på en gång, dess smak av detta kommer att leda obetydligt.

Så bröstet tvättas, torkas och gnids med en blandning av vin, olivolja, sojasås, riven vitlök och ingefära med salt, peppar och kryddor från ingrediensförteckningen. Om möjligt sätter vi det marinerade köttet tillsammans med marinaden på en dubbelviktsfolie, förseglar den för att bevara saften och skickar den i 30 minuter till ugnen uppvärmd till 220 grader.

Färdiggjord mat läggs på en tallrik och serveras med grönsaker eller någon skål. Den återstående marinaden kan kokas tills den är tjock och serveras till kött.

Vad ska du förbereda för sin mans middag med konditorier och grönsaker?

ingredienser:

beredning

Om det bara finns grönsaker i kylskåpet och bland dem är patissons, då kan problemet med att laga middag lösas enkelt, men på ett originellt sätt. Vi kommer att göra saker som smakar frukt med stekta grönsaker och baka dem i ugnen, krydda dem med ost om så önskas.

För att genomföra tanken på tvättad squash, klipp av "locket" och skrapa massan med en sked, vilket ger väggarna en centimeter. Skinka det skrapade köttet, skalade lökar och bulgariska paprika i kuber och bruna i en stekpanna på solrosolja tills det är mjukt. Vi lägger till i processen att steka även hackade strängbönor och tomater. Patisson "mögel" blancheras i fem minuter i kokande vatten eller bakas i tio minuter i en uppvärmd ugn, som har smurt förformar i förolja.

Klar stekning kryddat med salt, peppar och örter, blandad med krossad vitlök, knölhålan och sur grädde och fyll på påfyllningen med tomhet i konditorerna, om så önskas, krydda toppen med riven ost. Vi lägger stekpannorna i bakningstanken, tillsätt vatten, buljong eller en blandning av tomatsaft med grädde, saltad efter smak och skicka länge upp till 195 graders ugn i ungefär trettio minuter.

Vad lagar man till middag med svamp och potatis?

ingredienser:

beredning

För matlagning rensar vi och kokar i lite saltat vatten, potatis, dränerar all vätska utan rester, och potatis gnids med tolstick och låt svalna. Nu lägger vi till det valda ägget och mjölet och blandar noggrant.

Svamp tvättas och hackad stekt med hackade lökar tills de är färdiga, kryddat med salt och nybakad svartpeppar.

Nu bildar vi kakor från potatismassan, fyller dem med svampfyllning och dekorera som pajer. Vi spenderar köttet i mjöl eller brödsmulor och stek dem tills de är bruna på båda sidor.

Vi serverar zrazy med svamp med gräddfilssås eller gräddfilssås.