Urgent diet

I själens djup förstår varje kvinna att det är omöjligt att kasta bort i 3 dagar vad som ackumulerats genom åren. Men hjärtat tror på mirakel, det är därför brådskande dieter som damer använder före viktiga händelser alltid efterfrågas, att verka lite slankare eller att passa in i en favoritklänning. Kom ihåg att om du behöver en diet för att gå ner i vikt snabbt, förvänta dig inte ett varaktigt resultat. När du återvänder till normal kost kommer dina kilor tillbaka till dig. Men "kosmetisk", en tillfällig effekt som dessa system ger.

Urgent diet

Tänk på en kort diet, vars meny är balanserad bättre än resten. Som regel är alla dessa dieter kalorier , det vill säga de gör att du går ner i vikt på grund av att kroppen inte får den nödvändiga mängden energi från mat och börjar splittra de fetter som ackumulerats tidigare. Det är sant att i 3-4 dagar börjar denna process, vilket innebär att du nästan inte har chanser att fett tar mycket.

En mycket snabb diet meny föreslår följande:

  1. Frukost : 1 grapefrukt, en kopp te, en skiva bröd och ost.
  2. Lunch : Halvpaket med fettfri stekost.
  3. Middag : grönsaksallad.

Drick mycket vatten och osötat grönt te för att drunkna ut hunger, om det ska. I tre dagar kan du förlora upp till 3 kg.

Snabb stel diet

Om du snabbt behöver en diet som gör att du kan gå ner i vikt om 2-3 dagar, prova det alternativ där det finns mycket flytande och lite mat.

Bara 2-3 dagar på en så hård diet - och du kan lätt förlora några extra pounds före semestern.