Vem är hon, vacker från omslaget till den uppdaterade Playboy?

Många trofasta läsare av tidningen Playboy var väldigt upprörda när de lärde sig att sidorna i deras favoritpublikation "för vuxna" inte längre kommer att dekoreras med nakenskönheter. Emellertid blev frustration snart ersatt av entusiasm, så snart en ovanlig modell uppträdde på glanslocket - den lyxiga tjugoåriga Sarah McDaniel.

Star of the Internet med ambitioner

På Sarah, först och främst, uppmärksammade användare av populära tjänster Instagram och Snapchat. På kontot av tjejen med ögon av en annan färg omkring 305 tusen folovers! Det är populariteten hos användare som gjorde Playboy-redaktionen mycket uppmärksam på flickan med ett vanligt utseende.

Sarah hävdar att hennes fans inte bara uppskattar sitt utseende med munvattnande former, men respekterar också sans för humor, intelligens.

- Om jag erbjöds ett bildsession utan kläder, skulle jag inte hålla med. Jag känner många som uppskattar min humor, en amatör. De är mer intresserade av att se mig som en person, inte bara en tjej med frodiga buffs, "sa Sarah.

Läs också

Det är ingen mening att neka målet: flickan har dock en lyxig kropp. Hon inser detta och planerar att fortsätta sin karriär som en av Victorias hemliga änglar.

Observera att Sarah inte är den första skönheten med "olika ögon". Kate Bosworth, Alice Eva, Jane Seymour och Mila Kunis skiljer sig också från andra kändisar med heterokromi av varierande svårighetsgrad, vilket ger dessa kvinnor en extra "zest".