Quentin Tarantino beklagar olyckan, som på grund av honom fick Uma Thurman

För några dagar sedan i pressen fanns det nyheter att den 47-årige filmstjärnan Uma Thurman anklagade sin motpart Quentin Tarantino för olyckan som hon behövde utstå. Det handlar om att skjuta tejpen "Kill Bill", där Quentin agerade som regissör. Trots anklagelserna talade Tarantino till journalister idag och uttryckte sin syn på denna fråga.

Quentin Tarantino och Uma Thurman

Quentin beklagar händelsen med Thurman

Hans prestation Tarantino började med att kommentera Uma Thurmans ord. Här är vad skådespelaren och regissören sa om detta:

"Jag är mycket ledsen att min gode kollega, min mus Thurman - påminner om den olyckliga händelsen som inträffade för 15 år sedan. Han var verkligen, och jag skulle inte gömma det från pressen. I 1992, när tejpen filmade, kom Uma och jag överens om allt, och det är oklart för mig varför informationen om missförståndet på uppsättningen bara har blivit ut. Thurman säger att hon inte hade något bevis, men det är det inte. Hon kunde när som helst komma fram till mig och kräva en video, men av någon anledning gjorde Mind inte. "
Thurman i filmen "Kill Bill"

Därefter bestämde Quentin för att berätta för sin version av hur skottet skedde den tragiska scenen i filmen "Kill Bill": "

"Jag vill klargöra de händelser som Thurman talar om. Hon hävdar att jag tvingade henne att agera i den här scenen utan en stuntman, som påstås råpa på henne och tvinga mig att köra, men det är det inte. Vi diskuterade just skådespelarens handlingar i ramen. Jag sa att det skulle vara trevligt om bilen körde, för då kan du ta en närbild. Först blev Uma rädd, men sedan, efter en liten reflektion, kom vi till slutsatsen att att köra bil inte är något slags stunt-trick, men de vanligaste handlingarna som vi gör i vardagen varje dag. Jag är ledsen att Uma inte kunde klara av ledningen och hade en olycka. Jag tror att den här händelsen är den största besvikelsen i min karriär och störst ånger. "
Quentin Tarantino
Läs också

Sinnet skadades allvarligt i olyckan

Minns att händelsen med olyckan under skytte av filmen "Kill Bill" hände nästan i slutet av skytteperioden. Det var scenen när Thurman körde med hög hastighet på en bil för att döda Bill. Det ryktas att bilen, vid det hjul som den berömda skådespelerskan satt, var felaktig, trots att man dömde från videon som tillhandahölls för Umoys offentliga visning, är en sådan slutsats ganska problematisk. Till följd av kollisionen med trädet fick Thurman många blåmärken av revbenen, nacken och benen samt hjärnskakning i hjärnan.

Uma Thurman