Vinter stövlar på en kil

Svåra vinterskor ställs fram speciella krav. Det är önskvärt att benen var varma, och sågen glidde inte mycket. Det är osannolikt att någon kommer att vilja gå på de obelagda trottoarerna med hotet att glida och falla. Men hur man kan kombinera i skor och sofistikation, och skönhet och bekvämlighet? En utmärkt lösning på problemet kommer att vara inköp av fotledsskor på plattformen. Det här fodret är praktiskt och stilfullt nog att klä på det med en jacka, kombinera med byxor eller jeans. Tja, och viktigast av allt - Vinterstövlar på kilen förstör inte den skonsamma och feminina bilden. De kan, som vanliga skor , bäras av många saker.

Typer av vinter stövlar på en kil

Idag presenterar sortimentet en rad olika typer av fotkängor, som skiljer sig åt i materialet för tillverkning och inredning. Beroende på materialet skiljer sig följande typer av skor:

  1. Läder fotkängor på en kil. Den mest lämpliga för en svår vinter. Huden skyddar produkten väl från smuts och släpper inte fukten in i bagaget. Dessutom kan lädervaran enkelt dekoreras, så vacker inredningsdekor och andra utsökta element skärs ut ur det. Hud kan hamras av hela stöveln, inklusive kilen, eller bara den övre delen av den.
  2. Vinterstövla fotled stövlar på en kil. Titta mycket mer eleganta läderstövlar. Tack vare det speciella fettmaterialet får man en speciell flöjt och mjukhet. På grund av den porösa strukturen absorberar mocka skor snabbt fukt och är utsatt för förorening, så när man köper mocka ankel stövlar förbereder sig för regelbundet underhåll. Mest troligt behöver du en speciell pensel, en kräm på flytande basis och impregnering.
  3. Ankel stövlar i läder. De hänvisar till lågpris skor. Som regel får de sådana skor om de vill spara lite på att köpa. Till skillnad från läder passerar skor från läderläget luften sämre, det sträcker sig inte bra och kan spricka vid allvarlig frost. Botiljoner av konstgjorda material köps bäst som ett tillägg till läderstövlar.

Köpa fotkängor på en kil för vintern, noggrant inspektera sulan. Det ska inte vara slät, annars kommer det att minska vidhäftningen till marken. Välj en sula med djupa utsprång, det glider mindre. Dessutom uppmärksamma vikten på stöveln. På grund av hela kilen blir produkten tyngre än om den var en häl.

Med vad man ska kombinera vinterskor på en kil?

Först och främst är sådana modeller lämpliga för damer med fulla kalvar och frodiga former. De balanserar visuellt kroppens övre och nedre del och gör siffran proportionell. Den idealiska längden av fotled stövlar till fotleden. Om de är högre kan de betona vad som måste gömmas. Tunna ben är kontraindicerade med ankelfria fotkängor, med en för tung plattform, fri i fotleden. I det här fallet är det bättre att köpa en modell med snörning, tätt passande ben.

När botilionerna väljs, kan du fortsätta med valet av kläder. I detta fall är följande kombinationer lämpliga:

  1. Smala byxor och jeans. Silhuetten ser perfekt ut när skon börjar där byxorna slutar. Behöver inte kasta dina byxor i dina stövlar eller försöka dra dem på toppen.
  2. Shorts. I kombination med fotled stövlar ser väldigt snygg ut. Den enda koma en sådan kombination är kontraindicerad - låga tjejer med fulla ben. I så fall blir benen ännu kortare än i verkligheten.
  3. Kjolen. Tyvärr har duettkjol-botilionen sällan rätt att existera. Figuren ser väldigt oproportionerlig på grund av den viktade botten av skorna. Till en kjol är det bättre att hämta höga stövlar på en kil .