Tak av mjukt takläggning

Tak av hus av mjukt takläggning är en ny utveckling på byggmarknaden, som blir populärare. Detta beror på slitstyrkan och hållbarheten hos den erhållna beläggningen. Mjuk kallad taket, tillverkat av bitumenbaserade material. Dessa inkluderar flexibla plattor, polymermembran, mastic och roll takläggning. Fördelen med ett mjukt beläggning är ljudljud, hållbarhet, korrosionsbeständighet och sönderfall.

Egenskaper av mjukt takläggning

Grunden för ett mjukt tak för ett tak av flexibla plattor är glasfiberplåt. Ovan är de täckta med en basaltdammning av olika slipningar, med vilka du kan ge en mängd nyanser. Plattor tillverkas i en mångsidig palett av färger, olika former (rektangel, hexagon, vågig, halvcirkelformad, oval), med originalutskärningar.

Installationen av sådant material utförs vid en varmluftstemperatur med hjälp av naglar eller en självhäftande förening som ligger på dess inre sida och avlägsnas omedelbart före läggning. De inre och yttre hörnen och lederna av ett sådant tak ser väldigt snyggt ut.

Solvärme löser arken inbördes, och de förvärvar täthet. Därför är det mjuka taket inte rädd för atmosfärisk nederbörd. Ett mjukt tak kan användas för att täcka taket av vilken form som helst - höft, mansard , stigande. Eventuella utsmyckade kurvor, kupoler, torn, bågar, revben med sprickor, olika komplexa ytor kan noggrant täckas av sådan teknik. En hög grad av omvandling gör det möjligt att genomföra de mest våldsamma lösningarna i byggandet av en byggnad.

Mjukt tak - ett praktiskt modernt takmaterial. Variation i sina färger och mönster, lätt installation hjälper snabbt och vackert inreda taket, betonar byggnadens arkitektoniska utseende.