Tak i två plan från gipsskivor

Nästan alla som vill ändra inredningen i standardhushållet och börjar söka efter prisvärda, enkla och praktiska byggmaterial, möter gipsskivor. GKL passar utmärkt för att lösa många problem, både för arrangemang av taksystem av all komplexitet och för väggläggning. Dessa ark är mycket lätta att bearbeta, täckta med olika dekorativa föreningar, de monterar enkelt belysningsenheter. Det är inte konstigt att i dag finns det enstaka eller två nivåer klassiska tak från gipsskivor eller underbara kombinationer av tyg, plast, lameller och GKL i inredningen.

Vilka är de två våningar i taket?

Om du vill se över huvudet är det inte en enkel plan yta, men en intressant designkonstruktion, utan gipskartong, du inte kan göra. Han kommer att hjälpa till för en relativt liten investering för att förbättra inredningen och genomföra nästan alla reparationssteg i vila, helt självständigt. Den enklaste versionen av ett sådant upphängt system är ett tvärriktat runda eller rektangulärt tak av gipsskiva. Boxarna på andra nivån är inte alls svåra att göra, men de gör utseendet på rummet utsökt och öppnar också mer avancerade möjligheter att skapa magiska färgkompositioner.

Exempel på vackra tak i två plan från gipskartong:

  1. Tak på två nivåer av gipsskivor i korridoren.
  2. Ett litet utrymme trycker alltid på medvetandet och orsakar en önskan om att lämna snarare denna stängda zon. Tak på två nivåer av gipsskiva med kompetent bakgrundsbelysning hjälper till att även i en smal korridor för att något förstora gränserna. En rektangulär öppning på toppen, översvämmade med artificiellt ljus, förvandlar helt rummet. Det ser ut som ett mysigt vardagsrum, inte en tråkig, blyertspenna. Vi försäkrar dig om att den visuella illusionen från en sådan designmottagning helt betalar en ganska liten ekonomisk kostnad.

  3. Tak på två nivåer av gipsskiva för sovrummet.
  4. Denna lösning är lämplig för ett sovrum av flera skäl. Till exempel, i ett mycket högt rum, kan du släppa taket längs omkretsen, men lämna i mitten en öppning för en chic stor ljuskrona. Några gillar att bygga en konstruktion från andra nivån direkt ovanför sängen för att effektivt markera denna zon och att organisera i den en speciell dekorativ belysning. Förresten, i lådan är det mycket lättare att utrusta och gömma mekanismen för fästning av gardiner eller baldakiner.

  5. Två nivåer tak från gipsskivor till hallen.
  6. Vardagsrummet är oftast ett mycket större rum än hall, sovrum eller kök, så det finns många möjligheter att genomföra designerns fantasi. Till exempel kan målningslådor i olika färger göra det enkelt att ge takdjup och kontrast på flera plan på rätt ställe. Dessutom ger arrangemanget av ett system med flera nivåer fler möjligheter att använda dekorativt stuckatur , tapeter, konstnärlig målning av takytan.

  7. Två nivåer tak från gipsskivor i plantskolan.
  8. I barnets sovrum måste man utrusta flera funktionella zoner - en plats för studier, för vila, för att leka. Att fördela dem med tapeter eller målningar är mycket lättare när takytan i sig är ett tak i två plan av gipsskiva med belysning. Dessutom kan du göra inte rektangulära lådor, men designer i form av moln, solstrålar, glada roliga figurer, som alltid ser bra ut i tonårens sovrum.

  9. Två nivåer tak från gipsskiva i köket.
  10. Det är i köket att tvåplanslocket ibland inte bara är en vacker men också väldigt praktisk lösning. Den platta ytan på jämn hängande system gör det inte alltid möjligt att helt gömma och maskera de många kommunikationer som är fulla i detta rum. Detta är särskilt viktigt om arbetsytan är av olika anledningar inte nära väggen, utan i mitten av rummet. Det andra fallet, då det är önskvärt att installera ett takhöjd på två nivåer av gipsskivor med belysning i köket, är en studio eller ett stort rum där matlagningsområdet kombineras med en matsal eller vardagsrum. Denna teknik bidrar till att visuellt separera utrymmet mer visuellt med hjälp av flerväxta taklådor av olika former och färger.