Korta frisyrer 2013

Det finns många sorter av frisyrer för kort hår. Det viktigaste är att välja den som passar din typ av ansikte och självklart kommer du att tycka om det. När du väljer rätt alternativ, se till att du känner till de trendiga trenderna. Frisyr bör inte bara betona din värdighet, utan också visa din karaktär.

Snygga frisyrer för kort hår 2013

Idag är krusiga frisyrer brådskande, där fram- och sidosträngarna är asymmetriska (olika längd). Detta alternativ är fortfarande ganska originellt och lämpligt för extravaganta modekvinnor.

Ovanliga smäll kommer att lyckas komplettera alla moderna kvinnliga kort frisyr. Pärlorna på pärlorna ser speciellt levande ut, speciellt med en kort dramatisk frisyr.

Variety kan göras med hjälp av rockabillyhällen. Om du inte vet hur det ser ut, kom ihåg den berömda Elvis Presley. Hår från templen skrapar av öronen, gör en krull med en kam eller hårkrullare, eftersom du blir bekvämare. Var noga med att fixa frisyren med lack.

Experiment med styling i grunge stil - en konstnärlig röra på huvudet är mestadels utförd på kort lockigt hår. För att göra detta behöver du modelleringsverktyg för styling och lite kreativt tillvägagångssätt.

Trendig kort frisyr 2013 för tjejer - romantik och femininitet!

Vill du skapa en snygg feminin retrobild? Ta en närmare titt på frisören i stil med art deco "Wave", som hade stor popularitet på 30-talet. För att skapa en sådan styling måste du dränka håret med mycket skum och lägga ut "våg", fixera den med speciella klämmor. Torka sedan håret hårt med en hårtork och strö över lacken.

Om du har medellängdsklättrare, vrid sedan de tidsmässiga trådarna in i flagellan och koppla tipparna till baksidan av huvudet. Dekorera den resulterande designen med hårnålar och hårnålar.

Romantiska se vågor i stil med "dekadens". Du behöver en hårtork, kam och stylingprodukter.

Modiga korta frisyrer med våt effekt är idealiska för tjejer med ovalt ansikte och rakt hår.

Om du inte har tid att skapa intressanta frisyrer regelbundet, gör sedan en periwave för kort hår eller långsiktig styling.

Kvinnors korta frisyrer 2013 är så olika att du säkert kommer att kunna välja något för dig själv. Men om du tvivlar på ditt val, är det bättre att kontakta professionella stylister.

Fotona visar de mest fashionabla frisyrer för kort hår. 2013.