Konya Hall

Hästens Hall är den trettonde platsen i Svarogs krets och förenar människor födda mellan 23 juni och 16 juli. Hans beskyddare är en gud som heter Kupala - alltid ung och vacker, med fantastisk visdom och hemlig kunskap om universum. Han är ansvarig för själens renhet för någon, liksom sambandet med förfädernas kraft.

Kännetecken för folket i Konyas hall

Konyas hall ger följande beskrivning av de personer som tillhör honom:

  1. Dessa människor är fulla av vitalitet och kärlek till andra och är redo för deras existens, som en fackla, för att belysa vägen till lycka som går tillsammans och följer dem, men de kan så snabbt släcka som brinnande bränn.
  2. De kännetecknas av en ständig sökning efter något nytt och intressant, medan de otroligt kan lämna det fall där de redan har investerat mycket energi om det plötsligt verkar som om de inte är värda uppmärksamheten och deras ansträngningar.
  3. Detta förhindrar inte att de är mycket ansvarsfulla och samvetsgranna anställda.
  4. För människor i hästens dom i vilken sak som helst, utmärker sig kreativitetens manifestation. Om ett sådant tillfälle ges, kommer deras kreativa energi inte sluta, medan allt de gör kommer att skilja sig från estetisk smak, kvalitet och kärlek till orsaken.

Folket i detta palats är ovanligt intelligenta och kan förstå en annan persons hemliga själar själar, samtidigt som de inser att framför dem en ovärderlig person, kommer de inte att lura honom alls, kommer inte att göra en skrattstock.

De skiljer sig från otroligt motståndskraft och uthållighet: upprepade gånger tar de slag av öde, de faller, förstås och fortsätter sin väg utan att klaga och anklagar ingen.

Charmen och symbolen för Konyas hall

Som alla i kretsen av Svarog har hallsalen sin egen charm. Den består av tre trianglar inscribed i en cirkel, i mitten - ett rune tecken "yoga", det vill säga en anslutning.

En charm för människor Hästens Hall kan vara gjord av silver eller av gul metall. I det här fallet, om det handlar om skydd mot rädsla och störande tankar och känslor, är det bättre att använda silver.

Om det är nödvändigt att återställa hälsan behöver du en kopparamulett , och guld skyddar mot onda ögon och avundsjuka personer.