Garderob på badrummet

Vackert och bekvämt utrusta badrummet är inte mindre viktigt än de andra rummen i lägenheten. Badrummet är en plats för avkoppling och njutning, där du njuter av dofter av alla slags geler, skum, schampon och aromatiska ljus.

Tidigare var det viktigaste elementet i badrummet betraktat VVS, men idag domineras interiören av möbler. En av de mest optimala lösningarna för att förbättra det estetiska utseendet och funktionaliteten i detta rum är tillsatsen av badrumsskåp. Du kan köpa färdiga alternativ eller beställa möbler individuellt till din storlek för att få det bästa utrymmet av litet utrymme.

Det finns ingen plats för smutsig tvätt, handdukar är staplade på tvättstället, en pinsamt placeringen av en hårtork och till och med oupphörliga reservdelar av toalettpapper - allt kan göra badrummet till en obekväm och orimlig plats. Använd badrumsskåp, det är nödvändigt för att visuellt öka volymen och skapa utrymme i rummet. Tillägg och korrekt placering av en och flera praktiska skåp kan spara onödigt besvär och obehag.

modell

Det finns många typer av skåp, inklusive ett stort urval av modeller för badrum. De är:

  1. Monterad . Upphängda modeller kommer att vara idealiska för småstora badrum. Denna lösning låter dig använda alla nödvändiga föremål (till exempel personlig hygien) på bekväm nivå, i bekväm höjd.
  2. Hörn . Om det finns ett uppvärmt golv i badrummet är det bättre att placera skåpet med benen i hörnet för att inte störa luftcirkulationen i rummet.
  3. Skåp-pennahus . Mycket litet utrymme är upptaget av grunda skåp-kolonner eller pennafall. Sådana modeller kan placeras i nästan vilket interiör som helst, de har blivit populära med sin kompaktitet och praktiska egenskaper.
  4. Spegel . Installera en liknande design i badrummet löses frågan om förvärv av en spegel omedelbart. Dessutom finns möjligheten till ytterligare installation av dolda hyllor , användningen av eventuella dörröppningsmekanismer och ett brett utbud av nyanser som kommer att betona fördelen med spegelfasaden. Men spegeln är lätt repad och gnidas, och den kan brytas utan problem.

material

Material som används för att skapa möbler i badrummet, skiljer sig åt i deras sortiment: trä, glas, plast, MDF, etc. Samtidigt är skåp i badrummet gjorda av råmaterial, som kan fungera under hög luftfuktighet. Idag är trädet väldigt modernt och populärt. På grund av den senaste tekniken är det möjligt att skydda den mot fukt, så att du ofta kan se träfasader och på badrumsskåp. Mindre dyrt och populärt material är MDF. På en sådan yta appliceras ett par lager av en primer och täckes med färgad emalj, vilket ger ytterligare motståndskraft mot fukt.

Skåp av skåp är huvudsakligen gjorda av sådana typer av spånskiva, som kan användas i en våt miljö. Ovan är de täckta med fuktavvisande melamin och kanten är förseglad med tejp så att vatten inte kommer dit.

Experter rekommenderar inte att man monterar skåp i närheten av badrummet eller duschen, i så fall kommer installationen av plastskåp att vara optimal. Det är bättre att välja hårdvaran från förkromat stål - det är mer vattentätt.

Skåpet är inte bara optimering av rymden, men också en unik design i badrummet. Design och former lagras inte bakom de senaste trenderna i mode, dessa hjälper till att vara elegant och elegant. Ett modernt elegant badrumsskåp kommer att göra ett "vått" rum till den mest favoritplatsen för vidarebefordran.