Kvinnlig paraply-sockerrör

En kvinnlig paraplyrör kan bli ett snyggt tillägg till din bild. Dessutom har en paraply-käpp de egenskaper som hjälper till att känna sig säkert ägare till ett sådant tillbehör.

Vad är paraply-walking sticks?

En paraplyrör kan ses oftare idag i händerna på moderna kvinnor på en regnig dag. För en tid sedan var mini-paraplyer, som bildades två eller till och med flera gånger mer, mer populära, men praktiska paraplyer fick sin plats under solen. Tjejer uppskattade sitt attraktiva utseende, praktiska .

Tidigare fanns det tunga paraplyer i stål. De ersattes av lättare versioner av aluminium och glasfiber. Även en väldigt stark vind är inte rädd för ett sådant tillbehör och dess ägare.

Färgområdet för moderna paraplyer har inte några krav - det är väldigt brett:

Fördelar med paraplykanor

En paraplyrör kan avslöja många positiva egenskaper:

Hur man väljer ett paraply-sockerrör?

En bra paraplyrör tjänar dig mer än en säsong, kanske mer än ett år. Det är bara nödvändigt att närma sig sitt val med största försiktighet:

  1. Till och med ett stort paraplyrör bör inte vara tungt - nu finns det många underbara paraplyer av moderna material. Fråga säljaren vad ramverket är gjord av. De mest bra paraplyerna är gjorda av rostfritt stål med titanförstärkning och kolfiber, men ett sådant paraply kan ha ett anständigt värde. Värda och billiga paraplyer är gjorda av aluminium och glasfiber.
  2. Vid inköpstillfället, se till att tyget är väl sträckt över strumporna. Efter att ha sett bara trådarna, vägrar att köpa, välj paraplyet, med vilket sådana fästingar är täckta med speciella kepsar.
  3. Kupolens material är mycket viktigt. Du kan ge företräde åt påsen - ett tyg som ser ut som ett lacy-tyg. På pongee-kupolen, vattnar inte vatten, det blir till droppar och rullar och lämnar ytan torr. Samma kvaliteter besitters av ett tyg med Teflon-impregnering , men det är, i motsats till pongee, också mjukare, tunnare. Används för tillverkning av paraplyrör och polyesterkupoler - det här tyget är också ganska bra och ganska överkomligt.
  4. För vissa är handtaget viktigt i paraplyet - det kan vara trä eller plast - bara framtidsägarens uppfattning är viktigt att välja. Till samma valpunkt kan tillskrivas närvaro eller frånvaro av ett lock för en paraply-sockerrör. Omslaget är å andra sidan mycket användbart när du bär ett paraply stängt, men å andra sidan är det inte principiellt, eftersom en sådan modell kan bäras av handtaget.