Måla väggar i två färger

Att måla väggar i flera färger är en ganska svår uppgift, och svårigheten ligger inte så mycket i själva målningen som i valet av färg och skugga.

Att välja en kombination av färger vid målning av väggar är att man måste ta hänsyn till flera faktorer:

Målar väggar i olika färger

Med beslutet att måla väggarna i olika färger kan du visuellt ändra uppfattningen om det målade rummet och rummet kan tyckas rymligare eller bli mindre så att de som är där känner sig mycket mer bekväma. Välja nyanser för att måla väggarna i två färger, du kan hålla på alternativ som kompletterar varandra. I det här fallet kommer rummet vara lugnt och mysigt. Detta alternativ är perfekt för ett sovrum. Och väggarna i två motsatta färger kommer att glädja ljusa och glada färger i spelrummen . I barnrummen väljs mer lugna färger, och för köket och matsalen - nyanser som bidrar till bättre aptit.

Väggar av olika färger kan målas så här: två väggar är målade i en färg och två väggar - i den andra. Du kan dela väggen i två delar med en horisontell remsa och måla topp och bottenhalv i olika färger. Eller att dela upp muren med en remsa som inte passerar horisontellt, men diagonalt. Eller måla väggarna med ränder av olika färger eller samma färg, men olika nyanser, vilket gör ditt interiör mer elegant. Speciellt snyggt utseende alternerande matt och blanka randar av samma färg.

Det finns många alternativ, det viktigaste är att det valda sättet att måla rummet motsvarar dina önskemål och de funktioner som det här rummet är avsett för. Om det finns några problem kan du begära hjälp från kompetenta specialister inom detta område.

När du målar väggar i två färger, bör du ta itu med problemet seriöst och kompetent, noggrant välja färger och färgmetoder tills du är säker på att det valda alternativet är det bästa för dig. Rusa inte för att köpa den färg du gillar i stora mängder, först kontrollera hur det ser ut i dina rum. Mycket kan förändras på grund av belysningen.