Tårta på kefir i en multivark

Bakning på kefir är alltid frodig och otroligt gott. På den här grunden är snabba pajer särskilt framgångsrika. Och de kan tillagas inte bara traditionellt i ugnen, men också genom att använda en multivariat. Vi kommer att berätta om detta i dagens recept.

Receptet på paj på kefir med sylt i en multivark

ingredienser:

beredning

För att göra en paj kan du ta absolut sylt, vilket i stor utsträckning ökar möjligheterna med detta recept och tillåter varje gång att få en efterrätt med en ny smak. Så, med bestämd sylt, mäta om ett glas söta godis och blanda i en skål med yoghurt. I en matsked häller vi lite läsk, släcker den med ättika och lägger den till kefirblandningen. Vi blandar massan brunn och låt stå i två eller tre minuter medan ytterligare soda släckning sker med kefir. Under tiden blandar vi ett ägg med granulärt socker i en separat behållare och piskar försiktigt ut en visp. Häll den söta äggblandningen i degen, häll i mjölet, förse det och blanda det försiktigt för att helt bli av med mjölkbollar.

Nu är det upp till den lilla saken att få kakan till redo. Men för detta kommer vår köksassistent att åta sig. Häll degen i en oljad multicast och välj funktionen "Baking" i 65 minuter. Efter signalen kontrollerar vi träbjälkens beredskap och, vid behov, förlänger processen i ytterligare tjugo minuter.

Extrahera den färdiga pajen bekvämt med hjälp av ett ångstråle. För ett spektakulärt utseende ska vi hälla ytan på cirkeln med pulveriserat socker.

Pie på kefir med äpplen i en multivark

Faktum är att denna paj liknar den vanliga apple charlotte, men dess smak är något annorlunda med ömhet och juiciness, och har också sin egen smak. Prova det, du kommer säkert att tycka om det!

ingredienser:

beredning

Vi börjar med matlagning med piskägg med socker. Gör det mycket enklare och snabbare med en mixer. Resultatet ska vara en upplyst söt skummig massa utan sockerkristaller. Vi häller kefir nu, helst, om det kommer att bli rumstemperatur. Smör, smälta, låt svalna och tillsätt resten av ingredienserna tillsammans med släckt läsk, salt, vanilj och siktat mjöl. Vi knådar noggrant degen och häll hälften av totalen i en oljad multicast. Från toppen lägger vi ut de tidigare beredda äppelskivorna med en fläkt i en cirkel, tar bort kärnan från pedunens frukt och, om så önskas, skalar av skalen. Vi pundar frukten med mark kanel och häller resterande deg.

Att laga en sådan paj kan vara på programmet "Cupcake" eller "Baking" i femtio till sextio minuter. Som i föregående recept kan du dekorera den färdiga paj med socker.

Chokladkaka på yoghurt i en multicrew utan ägg

ingredienser:

beredning

I kefir lägger vi till granulerat socker och snabbkaffe och gott blanda så att alla kristaller är upplösta. Därefter tillsättes blandningen soda, släckt med matsked vinäger, salt, vanilj, vegetabilisk olja och blanda noggrant. I en separat skål, kombinera kakaopulveret med siktat mjöl och bakpulver och häll det i vätskebasen. Vi blandar massbrunnen och häller den i enhetens oljerade kapacitet. Ställ in enheten i "Bake" -läget och ställ in tiden i femtio minuter. Vi kontrollerar beredskapen med en träspett och, vid behov, förlänger processen i ytterligare tjugo minuter.

Klar paj är dekorerad efter eget gottfinnande.