Svampnudlar

Ibland vill jag göra något ljus, men samtidigt tillfredsställande och gott. Vi uppmärksammar en mycket intressant och enkel maträtt - svampnudlar eller soppnudlar . Att förbereda denna soppa är mycket enkel, men alla kommer att tycka om det utan undantag.

Mushroom nudlar från mushrooms

ingredienser:

beredning

Hur man lagar svampnudlar? Ägget bryts i en skål och blandas med kallt kokt vatten. Vi siktar mjölet i en djup skål, gör ett litet spår på toppen och gradvis häll i äggvattnet, blanda en ganska brant och homogen deig. Därefter dela den i 2 lika delar och rulla den i tunna lager. Låt provet torka lite och skär i smala remsor. Färska mushroner städas, mina, krossas med tallrikar och stekas till hälften kokad i vegetabilisk olja. Häll vattnet i pannan, värm det till koka, sätt svamp, krydda och koka i 10 minuter. Därefter kastar nudlarna och laga, rör om ibland, på låg värme tills det är klart. Häll soppa i djupa plattor och strö med hackade örter. Det är allt, svampnudlar från färska svampar är klara!

Mushroom nudel recept

ingredienser:

beredning

För att göra svampnudlar från frusna svampar, koka svamp i saltat vatten, ta bort från buljong, finhacka och buljongfilter. Lök och morötter skär sugrör, stek tills gyllene i smör, och tillsätt sedan till kokande buljong. Nudlar kokas separat, tvättas i kallt vatten och injiceras i soppa. Lägg till svamp, färska örter, kryddor, koka och koka soppan i några minuter med locket stängt.

Lätt svampsoppa med risnudlar är klar! Bon appetit!