Stripe klänning som Xenia Borodina

Det är värt den här unga, vackra och snygga TV-presentatören att visas på TV-skärmen eller på blanktidsblanketter i en ny stilfull outfit, som de unga damerna redan drömmer om att slutföra sin garderob med något liknande. Detta är naturligtvis om Xenia Borodina, som kanske utan att känna sig själv, blir en ikon för stil för unga tjejer. Om en klänning i ränder som Xenia Borodina, med början av sommaren, började många fashionistas drömma, efter bilder av en kändis.

Klänning i band Borodina - en dröm om modekvinnor

Så ser Borodinos randiga klänning ut både enkel och elegant. Hemligheten för hans framgång är i själva verket detta:

Den här randiga klänningen från Borodina kan bäras för både en promenad och ett jobb, men det kommer att vara särskilt effektivt när man tittar på en badort i inställningen av vita yachter och berg.

Ksenia Borodina är en trendsättare för många

Alla klänningar av Xenia Borodina matchas med smak och uppfyller de senaste modetrenderna. I vissa modeller finns det en stjärnklassig chic och glamour, i andra - originaliteten och sofistikationen. Klänningar, där TV-presentatören visas på sekulära kvällar, kan göra en värdig tävling mot de mest kända Hollywood-divasens kläder. I denna samling av klänningar Borodina finns det alternativ som varje fashionista har råd med. Xenia försöker vara annorlunda i var och en av sin bild, tänker igenom den till minsta detalj, väljer lämpliga tillbehör och hår.

I Xenia Borodina i "arsenalen" är bara modeklänningar från olika kända designers som ofta frågar stjärnan att fungera som en modell av sina nya samlingar.