Röda skor

Varje tjej har minst en röd sak i hennes garderob. Denna nyans är förknippad med kärlek och passion och lockar aktivt uppmärksamhet. Den dam som vågade ha på sig en scarlet tillbehör är garanterad att inte gå obemärkt. Detsamma gäller för skor av röd färg. Men vad du behöver komma ihåg när du sätter på röda skor? Kan jag bära dem dagligen och förbli elegant och elegant, inte vulgär och vulgär? Om detta nedan.

Tonregler: kvinnors röda skor

Precis som någon scarlet-färgad sak, kräver detta skor noggrant urval. Med fel kombination är det mycket lätt att ses som en tjej utan smak och stil. Stylister har identifierat flera lagar, och det är lätt att skapa en elegant bild. Här är de viktigaste:

  1. Välj rätt modell av skor. Det är önskvärt att skorna hade en klassisk stil. Framgångsrika kommer att vara röda skor med en låg häge av en "båt" stil. Röda skor på en tjock plattform ser ganska smaklös och vulgär, och röda skor med taggar kan enkelt förstöra den mest omtänksamma bilden.
  2. Kombinera med kläderna korrekt. Det finns en stereotyp som klassiska röda skor ser bra ut med en röd klänning. Faktum är att ett sådant kit kan förmörkas med en tjej och hennes naturliga skönhet förblir obemärkt. Djurutskrifter bör också undvikas. Det är bättre att välja ett outfit med ett grafiskt tryck där det finns en röd färg.
  3. Den högra strumpbyxan. Skor av röd färg ska kombineras med tunn strumpbyxa eller strumpor av kroppsfärg. Modeller med bisarra mönster eller gjorda av nät är olämpliga. Undantaget är de röd-svarta skor, som kan kombineras med tights i färgen "våt asfalt".
  4. Välj tillbehör. Om det inte finns någon lämplig klädsel med ett rött tryck i garderoben, kan positionen sparas med tillbehör. Tunt rött band, brosch, halsduk halsband - och din bild är perfekt! Istället för en väska med röd färg kan du välja ett tillbehör med en liknande nyans - Crimson eller bard.

När du väljer röda skor, se till att de är lika harmoniska som möjligt med dina kläder. För att göra det är det bättre att välja lakoniska produkter av högkvalitativa material. Ett bra val kommer att vara röda läderskor med en litet spetsig tå. Röda satängskor ser ut som billigt, och röda skor på en kil kommer inte att kombineras med alla saker.

Bilder med scarlet skor

När du har bestämt dig för vilken kombination av röda skor som kombineras kan du skapa en fashionabel bild. Stylister rekommenderar att du väljer de mest koncisa sakerna utan strass och andra billiga tillbehör. Kom ihåg att skor så ljus färg förplikter sig att förbli så snygg och fashionabel som möjligt. Fel här är oacceptabelt!

Så vilka bilder kan du skapa med dessa skor?

För en strikt kontorsstil kan du välja ett par röda skor på en lågklack och kombinera med en grå kontorsrock, en penna kjol eller en vit skjorta. För att göra bilden mer mogen, ge upp den röda tillbehören. Klädkod tillåter dig att använda en ljus detalj, men några färgaccenter kan orsaka många onödiga frågor.

För den dagliga bilden av reglerna är mycket mindre, men fortfarande är de. Scarlet skor kan kombineras med:

Försök att hämta saker av konservativa färger: grå, svart, vit, blå. Tro mig, ljusa skor kommer att göra sitt jobb och även med en blygsam outfit i din bild kommer det att bli en nedgång av frestelse.