Country stil i det inre av ett lanthus

Landstil (Rustik) i inredningen av landet hus fungerar som en ledare för folkkultur, hem livsstil, nationella traditioner. En sådan situation uppfyller de bästa grundarna, har en speciell charm på grund av användandet av enkla saker som är bekanta från barndomen.

Country Style Egenskaper

De viktigaste skillnaderna i detta interiör är enkelheten i texturer, bristen på moderna material, användningen av naturliga råvaror.

Ett karakteristiskt inslag av interiören är massiva stora balkar, själva taket är ofta måttfärget. Rummets väggar är målade i monofonisk färg, klistrade tapeter med blommönster eller täckta med träpaneler av grov form.

För ytbehandling används golvet parkett, golvbräda, laminat trä - det mest budgetmässiga materialet.

Country stil - hygge och praktiska

Från möbler för landsbygden ge en massiv uppsättning av trä, kanske med en prägel av antikviteter, en solid lädersoffa eller stoppade möbler med klädsel med blommiga ornament. Formen av möbler används ofta med raka linjer, det är möjligt att kombinera den med smidda delar. För ett stort hus används möblerna mer massiva och grundliga. På stolar och soffor kan du ordna mycket kuddar. En mysig gungstol kommer att komplettera interiören. Lampor och lampor i landstil används med tyglampor och dimljus. I utsmyckning av rummet är det lämpligt att använda smidda produkter, äldre mässing, koppar.

Många dukar, gardiner, servetter, mattor, korgspår, spetsar är lämpliga i någon form av lantlig miljö. Textilier används i obegränsat antal. Tyger behöver naturligt - bomull, linne, chintz, med mönster och växtmotiv eller i en låda. Men det borde inte finnas några stora ritningar och veck. Denna situation är lämplig för dem som är vana vid en praktisk situation, där allt är lätt att rengöra och kräver ingen speciell vård.

Ofta används interiördesign i landstil för att utrusta ett lanthus. För en sådan inredning kännetecknas av bristen på lyxiga och dyra saker, romantisk lätthet och enkelhet. Ett viktigt attribut av designen är en eldstad, omgiven av natursten, du kan dekorera den med ljusstakar och souvenirer. Det är möjligt att använda landskapet i en träram. Små detaljer i form av familjebilder, antiklockor, jordkärl betonar den snygga designen.

Utrustning och modern teknik i ett sådant rum är gömda i inbyggda garderober , nischer, för att inte exponera dem på skärmen.

Lantgård i landstil ser naturligt ut, naturligt och passar perfekt in i det omgivande landskapet.

Färgpaletten i stilen ska vara så nära naturen som möjligt. Det förutsätter ett mättat färgområde, huvudsakligen i träiga färger, men ljusa pastellfärger kan också användas. I grund och botten är detta hela sortimentet av brun, beige , mjölkaktig, sandfärg.

Tillsammans med naturligt trä används ofta väggdekoration med natursten, vilket är en viktig del av designen.

En modern lantlig stuga kan se ut som en amerikansk ranch, en fransk chalet eller en rysk herrgård.

Land först och främst är miljövänlig design. Han kan inse drömmen om ett hus i byn och passar framgångsrikt in i ett modernt hem. Denna stil ligger i hjärtat av hemmet, så det här interiören blir ganska bekvämt att leva.