Stilen av Monica Bellucci

Förmodligen kommer många människor att komma överens om att Monica Bellucci, trots sin ålder, ser magisk ut! Och denna magi och femininitet manifesteras inte bara i sin ovanligt positiva energi utan också i en otänkbar stil av kläder och skicklig smink. Även om det ibland verkar som att det även på en obebodd ö, som är i trasor, alltid är den mest önskade och sexiga. Så varför är bilden av Monica Bellucci ansedd som en modern skönhetsstandard?

Monica Bellucci outfits

Monica Belluccis stil har med rätta tjänat universellt tillskott och beundran - kvinnor är avundade och imiterade av henne, tusentals män drömmer om henne. Bilden av Monica började skapas av sin mamma. Sedan barndomen upprepade hon outtröttligt gentemot sin dotter att den klassiska stilen på kläder särskilt framhäver den naturliga skönheten och nåden hos varje kvinna.

I dag kan vi med tillförsikt säga att Monica Bellucci även har två stilar av kläder: avslappnad och högtidlig. I vardagslivet klär skådespelerskan ganska reserverat och blygsamt - i full överensstämmelse med hennes moders insisterande. Som regel föredrar hon att förekomma offentligt i jeans eller byxor, såväl som att ha på sig solglasögon och bretthalsade hattar.

Monicas garderob för ceremoniella händelser inkluderar lyxiga kläder som, oberoende av märke och stil, alltid sitter på Monica utan problem. I kläder för det höga livet föredrar hon bara den klassiska stilen. Även om inte rädd för den italienska kinodivaen och ibland experimenterar med nyanser som perfekt framhäver sitt utseende. Därför kan du i sina bilder ofta se ljusa blinkar av eldrött, burgund eller tvärtom en mer romantisk och lugn, försiktigt violett färg.

Klänningar av Monica Bellucci

Välja klänningar, särskild uppmärksamhet Monica försöker alltid betona sin perfekta linje i bröstet. Härigenom hjälper det modellen med djupa utklipp i dekolleturen. Långa klänningar på golvet förlänger visuellt sin silhuett och gör hennes former ett riktigt exempel på elegans och harmoni. Det är dessa - långa, flytande - Monica Bellucci-outfits med djup halsning och blev huvudkomponenten av den italienska filmen skådespelers raffinerade stil.

I många år är Monika Bellucci fortfarande en ljus och lysande figur både i modelleringsbranschen och i filmvärlden, eftersom Monics bild är hennes naturliga dygder och oöverträffad stilstilkänning, som hon känner till det verkliga priset.