Stil av Dita von Teese

Inbjudande, sexig och ovanligt förförisk bild av Dita von Teese har oroat människans fantasi i många år. Samtidigt sjunker den dödliga förförressen inte till trivialiteter och överdriven frankhet i hennes kläder. Så vad är hemligheten för framgången med Dita von Teeses felfritt eleganta outfits?

Klänningar av Dita von Teese

Klänningar upptar en speciell plats i en amerikansk stjärnas garderob. Trots allt kan vad mer vara feminin och elegant? Det är den enorma samlingen av lyxiga klänningar som hjälper Dita von Teese att skapa sin unika och unika bild samtidigt som trenderna i den valda retrostilen följs. När den dödliga skönheten klär sig upp i en överdådig aftonklänning med en öppen topp och söta rufsar under - blir hon en riktig socialt lejoninna. Inte mindre yrsel, Dita ser i en ljus, provokerande korsett, broderad med glänsande strass. Men den klassiska öppna arbetsklänningen, kompletterad med blygsamma tillbehör och en original frisör, hjälper drottningen av burlesk att skapa bilden av en glamorös, romantisk person.

Smink av Dita von Teese

Den klassiska retro sminken av Dita von Teese är en av de främsta dragen i hennes exceptionella bild. Perfekt slät ton i ansiktet, tunna, tåliga händer framför ögonen, ljus röd läppstift och frodiga ögonfransar - det här är dess främsta egenskaper. Kanske är det sådan en vintage makeup och olyckliga outfits som bara hjälper Dita von Teese i 40-talet att se så att många unga damer bara kan avundas.

Dita strävar efter att aldrig ändra sin stil med retroglamour - både i det sekulära livet och i vardagen. Bilden av stjärnan av amerikanska showbranschen skapar sig själv och tar inte hänsyn till råd från professionella stylister och designers. Och det som är anmärkningsvärt är att det lyckas mycket bra. Det är trots allt allt hon är - den otroliga fusken av Dita von Teese.