Pamela Anderson - fotosession 2014

Enligt den senaste nyheten fortsätter den berömda skådespelerskan och modellen Pamela Anderson 2014 att leda ett ganska aktivt socialt liv: hon är engagerad i välgörenhet, deltar i olika tv-projekt och slutar helt enkelt inte att behaga fans med nya, uppriktiga bilder. Den blonda skönheten har inte bråttom att dela med hedersnamnet på en könssymbol , och fortsätter fortfarande att ta bort sin idealiska kropp framför kameran.

Nya bilder av Pamela Anderson för 2014

Kanske ändrade förändringarna i hennes personliga liv och utseende huvudet på skådespelerskan och hon glömde helt det senaste uttalandet: att inte klä sig ut för allmänheten.

Tja, kanske är det för det bästa. En ny bild av en sexig livräddare togs emot av fans med ett slag, ja, och Pam är glad över sin korta frisyr.

I 2014 är den mest fascinerande den nya fotosessionen av Pamela Anderson för den franska glansutgåvan Purple - på bilden såg stjärnan på en ganska ovanlig bild med kort hår. Klipp av långa vita lockar är ett radikalt beslut för Pamela, som hon absolut inte ångrar. Och de senaste bilderna som fotografen Sante D'Orazio tog över, övertygade återigen skådespelerskan i sin egen oemotståndlighet. Och i svartvita fotografier ser en helt nymodig modell på en hög hårnål och i strutsfjädrar fantastiskt ut. Självklart förtjänar fotografens beröm och skicklighet, tack vare vilket fotbollet var så sensuellt och elegant.

Det är värt att notera att den 47-årige modellen, modern till två söner till denna dag är standarden för skönhet och sexualitet. Det är inte förvånande, för trots sin ålder är Pamela i bra form. Bekräftelse av detta är inte bara professionella bilder, men också bilder från vardagen, som ofta faller på Internet.