Lana Del Reys stil

Lana Del Rey bröt sig in i showbranschen under 2012 och besegrade lätt världen. En piercing röst kombinerad med ett änglalikt utseende gjorde det minnesvärt. Och hennes bild, som kombinerar spontanitet och femininitet, profeterar lagrarna av chockerande Lady Gaga. Lana Del Reys frisyrer bär alltid retroelement, vilket gjorde henne unik vid alla tillfällen.

Tack vare vackert utvalda eleganta bilder kan den 25-åriga skönheten bli en välkommen gäst hos festerna i de bästa modehusen och teckna ett kontrakt med ledande agentur Next. Idag är Lana Del Rey för många en standard av femininitet och oklanderlig stil.

50-talets stil

På bilden av Lana har Del Rei alltid dominerats av retro. Mer sistnämnd föredrog Lana Del Rey stilen av blått Hollywood. Hon visade publiken lyxiga mjuka flytande ringlets. Hårtillbehör var lyxiga tillbehör. Med en sådan frisyr tog den sexiga sångaren äraplatsen bland de mest eleganta gästerna på Cannesfestivalen.

60-talets stil

Trött på de strikta 50-åren valde Lana stilen på 60-talet. År 2012 blev sångaren en riktig upptäckt för kvinnor i mode, som främjar vintagestilen på 60-talet. För att demonstrera kläderna för den tiden valde Lana Del Rei en romantisk bild som visar hennes kärlek till ljusblusar, frodiga kjolar, klädväskor och mjuka tröjor. Hennes bild, fylld av ömhet och romantik, kom till smak för många unga modekvinnor.

70-talets stil

I videon för låten National Anthem utfördes sångaren i en "vintage" -bild. För att visa stilen på 70-talet valde Lana Del Rey en klassisk polo som en outfit, som fortfarande gäller idag, ett brett bandage för hår och hår. Sportstil på 70-talet såg bra ut på det. Den mest framgångsrika outfiten i klippet är en minimalistisk blå klänning. Tack vare det faktum att Lana Del Rei kompletterade klänningen med ett brett bandage för håret och ett par pärlor, blev det otroligt snyggt. Detta beslut av sångaren nöjde moderna modekvinnor. Det är känt att Lana Del Reys garderob är full av vita saker, så det är inte förvånande att i videon såg Lana också i en vit outfit, och lägger den till ett lyxigt armband i Art Deco-stilen.

Lana Del Rey bortom gränserna för retro

Som en sann stilikon transformerar Lana ofta från en bild till en annan. Efter att ha ersatt retrostilen färgade Lana Del Rei håret och den röda nyansen upphörde att vara en del av hennes bild. Hennes kläder ändrade sig också - hon upphörde att stå emot en viss stil. En otrolig kombination av höga shorts, en bred tröja knuten i midjan och massiva guldsmycken chockade stylisternas fantasi.

Lana kläder Del Rey uppfyllde aldrig standarden. Förutom de lyxiga bilderna tycker Lana om att försöka på bilden av grannens tjej och ha på sig en jersey med ett glatt tryck, korta shorts och sneakers.