Zeyn Malik klagar över allvarliga hälsoproblem

Det verkar som det kan vara allvarligt om en 23-årig kille är hälsad? Förmodligen kommer många att säga att ingenting, men den berömda sångaren Zeyn Malik tycker ganska annorlunda. Den andra dagen sågs ljuset av hans bok, där han beskriver den sjukdom som fångade honom under världsturneringen av One Direction, såväl som hans mentala tillstånd.

Memorier av Zane är fulla av frank information

Sångarens arbete verkade bara igår på affärshyllorna, och Malik har redan lyckats berätta lite om honom på sin sida i Instagram. Med dessa ord presenterade han memoarer:

"I mitt arbete hittar du mycket information om mitt personliga liv. Om de stunder som jag inte har berättat för någon tidigare. Jag hoppas verkligen att mitt arbete kommer att glädja dig, för det var väldigt svårt för mig att skriva om det. "

Därefter citerade Zane lite av sin bok och beskriver hur svårt det var för honom att utföra i One Direction:

"Nu tittar jag ibland igenom mina bilder för två år sedan och förstår hur jag kände mig då då, för att jag kämpade med en stark ätstörning. Och här betyder det inte att jag var väldigt tunn, emacierad och blek, men att jag inte hade ätit någonting i tre dagar. Världsturnén var så långvarig att jag inte kunde uppmärksamma min hälsa hos gruppmedlemmarna, precis som jag gjorde. Konstant rörelse, sömnlösa nätter, ett galet schema med repetitioner och konserter, slog mig helt ur rutan. Jag förlorade kontrollen över mitt liv och förstod därför inte vad jag äter och när. "

Dessutom, i sitt arbete berörde sångaren mental hälsa och berättade om panikattacker:

"Problem med matsmältning är dock långt ifrån alla. Jag blev ständigt konfronterad med panikattacker. Jag kunde inte gå på scenen lugnt, som de andra deltagarna. Det tog mig ett tag att stämma in. Och bara en sak hjälpte mig - förståelsen att jag inte kommer vara ensam på scenen. "
Läs också

Panikattacker fortsätter till denna dag

För en tid sedan lämnade Malik One Direction-gruppen och startade en solokarriär. Men allt var inte så rosigt som han hade föreställt sig tidigare. Zane flera gånger avbröt konserter, och felet var allt hans mentala tillstånd. Sedan förklarade Malik att talan avbröts:

"Jag har försökt övervinna panikattacker i 3 månader, men hittills har jag inte lyckats. Detta beror på min solokoncertivitet. Jag är ledsen att jag var tvungen att avbryta konserterna i Dubai och Storbritannien, men jag hade helt enkelt inget annat val. Jag kunde inte gå på scenen. Nu har jag inte tillräckligt med ord för att beskriva hur det var så svårt för mig att besvikna fans. Men jag är maktlös. Jag behöver bara tid. Dessa ögonblick från mitt liv diskuterades noggrant i pressen och på Internet. Jag förstår att detta är spekulation och det här är en del av mitt jobb. Jag älskar henne väldigt mycket, men för tillfället måste jag kämpa med mig hela tiden. "